Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜNDEM ESNAFIN DURUMU VE EKONOMİ…

Prof. Dr. Ümit Özdağ

Prof. Dr. Ümit Özdağ genel başkanlığındaki Türk siyasetinin en genç siyasi oluşumu Zafer Partisi, sahaya indi. Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak kurucu ilçe başkanı Atakan Kandemir ve yönetimi ile devam diyen Zafer Partisi Çekmeköy Teşkilatı, ilçedeki kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek istişarelerini sürdürüyor. Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi UPEK’i ziyaret ederek Başkan Bülent Reisoğlu ve yöneticilerle esnafın durumunu konuşan Kandemir, “Maddi, manevi toplumun her kesimi büyük sıkıntıda” dedi.

Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi UPEK yönetimini ziyaret ederek ekonomi başta olmak üzere gündeme ilişkin istişarelerde bulunan Zafer Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Atakan Kandemir ve ilçe yöneticileri, toplumun nabzını tutan saha çalışmalarını sürdürüyor. Yaptıkları çalışmalar kapsamında görüştükleri herkesin gidişattan memnun olmadığını söyleyen Başkan Kandemir, “Her ay artan faturalar, gıdadan giyime durmayan zamlar, akaryakıt fiyatları, çarşı-pazar ortalık hakikaten toz duman. Kimse hayatından memnun değil. Alım gücü düştükçe düşüyor. Ticaret durmuş vaziyette esnaf kan ağlıyor” dedi.

“Ama birileri hala Suriyeliler için göçmenler için bu ülkenin kaynaklarını har vurup harman savuruyor” diye devam eden Kandemir, “Kendi insanını öncelik görmeyen ve onların hakkını başkasına peşkeş çeken bir anlayış kabul edilemez. Bu milletin hakkı öncelikle bu millete verilmeli. Güzelim ülkemizde mülteci konumuna düşmüşüz. Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ ile yaptığımız bir esnaf gezisinde devletin polisi gelip, ‘şu sokağa girmeyelim orası yabancılarla dolu bir sıkıntı çıkmasın’ diye uyarıyor. Atalarımızın kanla, canla bedel ödediği Türkiye Cumhuriyeti topraklarında geldiğimiz son nokta ne yazıktır ki işte burası” şeklinde konuştu.

Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Bülent Reisoğlu da ziyaretlerinden dolayı İlçe Başkanı Kandemir ve yönetimine teşekkür etti. Esnafın her geçen gün daha mutsuzlaştığını kaydeden Reisoğlu, “Maliyetler ve giderler sürekli artarken, vatandaşın düşen alım gücü düşüyor ve fiyatlar hep artıyor. Sattığı ürünü yerine koyamayan esnaf, yerine koyduğu malı da zamanında satıp dönemiyor. Ulaşım maliyetleri yükseldikçe yükseliyor. Esnaf, bırakın gelecek ayı ya da haftayı yarını göremez halde” dedi.

Reklamı Geç