Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYESPOR’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ YAŞANDI..

Genel kurulunu yapan Ümraniyespor,

Genel kurulunu yapan Ümraniyespor, görevinden istifa eden Tarık Aksar’ın yerine Ömür Aydın’ı yeni başkan seçti. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’ten düşen Ümraniyespor’u daha ileriye taşıma mesajları veren yeni başkan Aydın, altyapı geliştirme, tesisleşme ve gençlik politikalarını öne çıkaran bir vizyon sunarak camianın geleceğine ışık tutmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’ten düşen Ümraniyespor, yapılan genel kurul sonucunda yeni başkanını seçti. Aydın, yaptığı açıklamada, “Ümraniyespor’u gerçek anlamda köklü bir camiaya dönüştürmek, altyapı ve camia kültürü ile özdeşleşmek istiyoruz. Bu, Ümraniye’ye en değerli katkımız olacak. Destekleriniz ve dualarınız bizimle olsun” ifadelerini kullandı. İlk maçta tüm taraftarları ağırlamak istediğini belirten Aydın, camianın birlikte büyümesi adına önemli adımlar atacaklarını vurguladı. Kulüp içi birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Aydın, desteklerin ve duaların kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtti. Ömür Aydın, ayrıca Ümraniye halkını ve taraftarları en kısa zamanda ilk maçta stadyumda ağırlamak istediğini dile getirerek, kulüp ile taraftar arasındaki güçlü bağın devam etmesini arzuladı.

Başkan Ömür Aydın’ın yanı sıra, Yunus Emre Tolan, Gökhan İbrahimağaoğlu, Gürol Yanık, Zafer Sevencan, Şükrü Gökhan, Ahmet Alkılıç, Rıdvan Erbaş, Nedim Can Sipahi ve Cem Sultan Yazıcı da yönetim kurulunda görev alacak isimler arasında yer alıyor. Erdal Canel, İrfan Şeker, Osman Ceylan, Mehmet Emin Arslan ve Avni Karal ise yedek yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendi. Denetim kurulu ise Mucip Kopuz, Ahmet Öztürk ve Ziya Keskin’den oluşuyor. Yedek denetim kurulu ise Serdar Zirekoğlu, Erhan Yıldırım ve Kadir Er’den oluşuyor.

Reklamı Geç