Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ İLÇE BAŞKANI SALİM ÇETİNKAYA..

Milletvekili adaylığı için grevinden

Milletvekili adaylığı için grevinden istifa eden Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu’nun yerine yardımcısı Salim Çetinkaya ilçe başkanı olarak atandı.

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda beklenen değişim gerçekleşti. Milletvekili adaylığı için görevinden istifa eden Mahmut Eminmollaoğlu’nun yerine yardımcısı Salim Çetinkaya ilçe başkanı olarak atandı. Çetinkaya yaptığı ilk açıklamasında; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir ve AK Parti İstanbul İl Başkanımız Sayın Osman Nuri Kabaktepe’nin oluru ile AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’na atanmış bulunmaktayım” dedi.

Başkan Salim Çetinkaya, “Bu süreçte genel başkan yardımcımız Erkan Kandemir, İstanbul milletveklimiz ve kıymetli abim Halis Dalkılıç, İstanbul milletvekilimiz Osman Boyraz, değerli Ak Parti İl Başkanım Osman Nuri Kabaktepe ve her biri çok kıymetli il başkan yardımcılarıma, layığıyla 6 yıldır ilçe başkanlığımızı yapan gönül insanı aile dostum Mahmut Eminmollaoğlu’na, ilçe başkan yardımcılarıma, yönetim kurulumuza, kadın kolları başkanımız Hülya Taşci ve ekibine, gençlik kolları başkanımız Tayyip Aysel ve yönetimine, tüm mahalle başkanlarımıza ve her biri değerli meclis üyelerimize ve hep kıymet veren değerli büyüğüm Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım ve yardımcılarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Reklamı Geç