Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2. ÜMRANİYE KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR..

Ümraniye Belediyesi tarafından bu

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Ümraniye Kitap Fuarı, cumartesi günü kapılarını kitapseverlere açıyor. Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinin yer alacağı fuarda, çok sayıda yazar okuyucularla buluşacak.

İlki 2019’un Aralık ayında yapılan Anadolu yakasının en büyük kitap fuarı olan ve kitapseverlerin büyük ilgi gösterdiği Ümraniye Kitap Fuarı, tekrar kapılarını açıyor. Santral Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek olan 2. Ümraniye Kitap Fuarı’na 100’den fazla yayınevi ve yazar katılacak. Önemli yazarların okurlarla buluşacağı fuarda, imza günleri ve konferanslar düzenlenecek. 20 Kasım Cumartesi günü başlayacak olan fuar, 28 Kasım Pazar günü sona erecek. Bu yıl fuarın onur konuğu ise Prof. Dr. Saadettin Ökten olacak.

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Ümraniye Kitap Fuarı’nı ikinci kez düzenlediğimiz için çok mutluyuz. İlk fuarımız çok ilgi görmüştü. On binlerce okuyucu, birbirinden değerli yazar ve kitapla bir hafta boyunca bir araya gelmişti. Bu yıl da yine, Türkiye’nin birbirinden seçkin onlarca yayınevi fuarımızda yerini alacak. Düzenleyeceğimiz imza günleri ve konferanslarda önemli isimleri kitapseverlerle buluşturacağız. Tüm İstanbullu hemşehrilerimizi 2. Ümraniye Kitap Fuarı’na davet ediyorum” dedi.

Önemli İsimler Katılacak

  1. Ümraniye Kitap Fuarı’nda; İbrahim Kalın, Sadettin Ökten, İhsan Süreyya Sırma, Necmettin Alkan, Sadiye Erol Aykaç, Ahmet Taşağıl, Güray Süngü, Mehmet Ali Bulut, Betül Zarifoğlu, Zebiniso Kamalova, Bayram Karaçor, Nurullah Genç, Mustafa Armağan, Hilal Otyakmaz, Seher Doğan, Vahdettin-Emel Engin, Sibel Eraslan, Mehmet Mazak, Sadık Yalsızuçanlar, Cihan Aktaş, Kaan Murat Yanık, Yusuf Kaplan, Mücahit Küçükyılmaz, Ali Ural, Erhan Afyoncu, Tarık Tufan ve Ömer Türker okurlarla bir araya gelecek.

Fuar her gün 10.00 ile 20.00 arasında ziyarete açık olacak. Ümraniye Kitap Fuarı’nın detaylarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir:

http://umraniyekitapfuari.com/

Reklamı Geç