Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

39 İLÇEDEKİ TÜM SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü aracılığı ile her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı Projesi’ bu yıl da devam ediyor. 

ibbspoeyrdm3İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla başlatılan ve her yıl düzenli olarak devam eden proje Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı Projesi, Türk sporuna önemli bir altyapı hizmeti sağlıyor. Sağlıklı ve sporu seven bir toplum oluşturulması amacıyla uygulamaya geçirilen projeden her yıl 800 amatör spor kulübüyle birlikte yüzlerce okul spor kulübü yararlanıyor.

ibbspoeyrdm42015 yılı malzeme dağıtımları başladı

İstanbul’da amatör sporun ve ekonomik sıkıntı yaşayan kulüplerin desteklenmesi ve sporda İstanbul’un elde ettiği başarıların artmasına katlı sağlamasının hedeflendiği Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı projesinin 2015 yılı etabı futbol branşıyla başlatıldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Orhan Saka Amatörler Evi’nde başlayan malzeme dağıtım törenine İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş ve İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez, spor kulübü başkanları ve kulüp temsilcileri katıldı.

ibbspoeyrdm2Sezon sonuna kadar 350 bin adet spor malzemesi dağıtılacak

Törende bugüne kadar yapılan spor malzemesi dağıtımıyla ilgili bilgi veren İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep yıl sonuna kadar 350 bin adet spor malzemesinin amatör spor kulüplerine ve sporcularına teslim edileceğini belirtti. Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez  ise konuşmasında İstanbul’da spor kulüplerine ve sporculara verdiği desten dolayı başta Başkan Kadir Topbaş olmak üzere tüm İstanbul Büyükşehir Belediyesi ailesine teşekkür ettiler.

ibbspoeyrdm1İhtiyaç duyulan tüm malzemeler veriliyor

2015-2016 dağıtım planlaması ilk olarak 94 amatör spor kulübünü kapsadı. Futbolda sporcuların antrenmanlarda ve müsabakalarda ihtiyaç duyup kullanabileceği başta forma, şort, çorap, eşofman takımı, top, eldiven ve bere gibi birçok spor malzemesinden oluşan koliler kulüp yetkililerine ve sporculara teslim edildi.

Malzeme desteği 39 ilçenin tamamını kapsayacak

Proje kapsamında 2015 – 2016 sezonunda 39 ilçe faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerinin spor malzemesiyle desteklenmesi hedefleniyor. Proje ile toplamda 800 kulübe ve bunların yanında okul spor kulüplerine voleyboldan atletizme, futboldan masa tenisine kadar 20 branşta 350.000 bin adet malzeme dağıtılması planlanıyor.

Bu yıl 5 milyon TL’lik spor malzemesi dağıtılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü sezon sonuna kadar devam edecek dağıtımlarla birlikte 5 milyon TL değerinde spor malzemesini amatör spor kulüplerine teslim etmiş olacak. Bununla birlikte 11 yılda amatör spor kulüplerine yapılan malzeme desteğinin değeri toplam 25 milyon TL’ye ulaşmış olacak.

Spora her alanda tam ve sürekli destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi amatör spora ve sporculara yalnızca malzeme desteği sağlamakla yetinmiyor. 2004 yılı öncesinde 23 tesisle spora hizmet verilirken, 11 yılda İstanbul’a 78 yeni tesis kazandırıldı. Bunun yanında onlarca halı saha, 143 okul spor salonu, izci kampları, Okçular Tekkesi, Cebeci Spor Kompleksi gibi tesis ve alanlarda amatör spor kulüplerine ve sporcularına spor yapabilme imkanı sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Futbol Akademisi ve Yetenek Kampı gibi birçok proje kapsamında yetenekli sporcuların Türk sporuna kazandırılmasına aracılık ediyor.

Bu desteklerle birlikte 11 yıldır İstanbul’da amatör ruhun korunmasına hizmet eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türk sporunun büyümesine ve geleceğe taşınmasına da katkı sağlıyor.

Reklamı Geç