Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAKIN KANMAYIN, İTİBAR ETMEYİN DERHAL POLİSİ ARAYIN..

Son günlerde artan telefon

Son günlerde artan telefon dolandırıcıları can yakmaya devam ederken Ümraniye, Çekmeköy ve Ataşehir gibi bölgemizdeki belediyelerden de vatandaşa son derece önemli uyarılar geldi.

belediye uyari 1Son günlerde Ümraniye, Çekmeköy ve Ataşehir üçgeninde garip ve tuhaf katakulli duyumları artmaya başladı. Ümraniye’de belediye başkan yardımcılarının adını kullanarak ulaştıkları vatandaşlardan çeşitli bahaneler altında para sızdırmaya çalıştılar yine Çekmeköy’de belediye adını kullanıp vatandaşı dolandırmaya kalkıştılar ve Ataşehir’de de Belediye Başkanı Battal ilgizdi’nin danışmanı olarak kendilerini tanıtıp çeşitli arabuluculuk teklifleri ile insanları kandırıp haksız menfaat sağlamaya yeltendiler.

belediye uyari 2Bu üç belediyenin başkan yardımcıları, danışmanları ya da belediye yetkilisi gibi vatandaşa ulaşıp çeşitli yardım ve destek bahaneleri ile para toplamaya çalışan ya da bilet ve davetiye satan kişiler hakkında belediyeler vatandaşa uyarı üstüne uyarılarda bulunuyor. Uyarı mesajlarında bu gibi kişilerin belediyeler ile alakasının olmadığı ve böyle teklifler karşısında vatandaşın vakit kaybetmeden polis ya da savcılığa başvurmaları isteniyor. Uyarılar karşısında bir hayli tedirgin olan sokaktaki vatandaş ise bu dolandırıcı ve üçkağıtçıların kim olduğunu merak ediyor.

Reklamı Geç