Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALBAYRAK; “HİÇ AYRILMAMIŞIZ GİBİ KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM..”

Malum pandemi sürecinin ardından

Malum pandemi sürecinin ardından yeniden kurulan iftar sofraları hasret kalan dostları buluşturmaya devam ediyor. Uzun bir aranın ardından yeniden sahalara dönen Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD da Nakkaştepe’de verdiği iftar davetinde Çekmeköy dostlarını biraraya getirdi. Konuklarına teşekkür eden ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, “Sanki hiç ayrılmamışız gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD’ın bu seneki iftar daveti de yoğun katılımla gerçekleşti. Nakkaştepe’de boğaza nazır Bridge Restaurat’ta verilen iftar davetine Çekmeköy’ün işadamları, siyasileri ve yöneticileri katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Sezgin, Ak Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve Meclis Üyesi Bora Kılıç, CHP Sancaktepe ve İBB Meclis Üyesi Şaban Cebir, CHP Çekmeköy Meclis Üyesi Şükrü Bakar, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Bora Özlen, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, BBP Çekmeköy İlçe Başkanı Sedat Yalçınkaya, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, İşadamları Seyfettin Yıldırım, Güngör Bozkurt, Özgür Altıparmak, Mehmet Yeşilyurt, Murat Altun ve Şeref Aksoy gibi pek çok isim katılanlar arasındaydı.

Semazen gösterileri ve dualar eşliğinde açılan iftarın ardından konuklarına bir teşekkür konuşması yapan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, “Sanki hiç ayrı kalmamışçasına kaldığımız yerden aynen devam ediyoruz. Büyük ÇEKSİAD ailesi siz dostlarıyla birlikte etkinlik ve faaliyetlerini sürdürüyor. Genç ÇEKSİAD ve ÇEKSİAD Akademi ile kamuoyuna açık çalışmalarımız var. Fiziki altyapısı son derece elverişli olan yeni dernek merkezimizde üye odaklı ve toplumsal eğitimlerimiz oluyor. Yine üyelerimizin kaynaşması amacıyla verimli geziler ve kamplar geliştirdik. İş dünyasının şanına yakışır şekilde topluma yararlı ve faydalı olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Albayrak iftar organizasyonunun sponsoru olan ENTEGRE firmasına ve yetkililerine teşekkür etti.

İftar programında geçmişten günümüze ÇEKSİAD’a emeği geçenlere teşekkür plaketi verilirken yeni üyelere de rozetleri takıldı. Başkan Erdal Albayrak’ın plaketini ise Recep Yakup ve tüm yöneticiler birlikte takdim etti. Dernek Kurucu Başkanı Bilent Dündar ve önceki dönem başkanı Abdullah Gelgeç ile Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Sezgin de birer konuşma yaparak konukları selamladı.

Reklamı Geç