Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALBAYRAK; “YARDIMLAŞMAYA GÜÇ KATMAKTAN ONUR DUYARIZ”

Toplumsal dayanışmaya yönelik iletişim

Toplumsal dayanışmaya yönelik iletişim ağlarını güçlendirmeye devam eden Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD, mahalle muhtarlarını da bu halkaya ekledi. Çekmeköy’ün muhtarları ile hafta sonu kahvaltısında biraraya gelen ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, “Kutsal bir görevi yerine getiren muhtarlarımızla dayanışma halinde olmak bizlere onur verir” dedi.

Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ağlarını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda mahalle muhtarları ile de işbirliğine giden dernek yönetimi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardım ve destekleri daha etkili kılacak. Hafta sonu mahalle muhtarları ile dernek merkezindeki kahvaltı davetinde biraraya gelen ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ve yönetimi, toplumun her kesimine dokunmaya gayret ettiklerini dile getirdiler. ÇEKSİAD’ın Çekmeköy ilçe olmadan önce kurulduğunu ve kurulan bu yeni ilçenin bir çok alanında izi olduğunu ifade eden Başkan Erdal Albayrak, “Her ne kadar Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden kopup gelmiş olsak da buralarda yetişen, ticaret yapan, kazanan ve de yaşayan bireyler olarak bu çatı altında toplumsal dayanışmanın bilinciyle hareket eden bir sivil toplum kuruluşuyuz” dedi.

“Bu kapsamda bölgemizin tüm kurum ve kuruluşları ile diyalog içerisindeyiz” diyen Albayrak; “Siz muhtarlarımız da gerek pandemi sürecinde olsun gerekse diğer zor zamanlarda toplumun en önde duran, Cumhurbaşkanımızın temsilcisi kurumlarsınız. Vatandaşımızın bireysel manada en kolay ulaşabildiği ve taleplerini ilettiği makamlar da hiç şüphesiz muhtarlıklarımız oluyor. Bu bilinçle hareketle istedik ki bölgemizdeki tüm muhtarlarımızla istişare ve diyalog halinde olalım. Gerek Ramazan aylarında olsun gerekse diğer zamanlarda olsun yardımlarımızı ve desteklerimizi sizler aracılığı ile de yapalım. Diğer çeşitli kurum ve kuruluşlar ile hayırseverler aracılığı ile yapmış olduğunuz yardımlara güç katmak bizlere mutluluk verecektir” şeklinde konuştu.

ÇEKSİAD’ın yeni dönemde daha aktif, daha faal ve daha hareketli bir süreç yürüttüğünü de kaydeden Albayrak, “Fiziki açıdan son derece elverişli olan yeni dernek merkezimizde gerek üyeler arası gerekse topluma açık etkinliklerle kamuoyu ilgisini uyandıran çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz” dedi. Programda muhtarlar da tek tek söz alarak hem kendilerini tanıttı hem de kreş ve benzeri gibi bölgelerindeki ihtiyaçlara yönelik düşüncelerini dile getirdi.

Reklamı Geç