Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASİAD’DAN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ..

Girişimci işadamı Yücel Yalçınkaya

Girişimci işadamı Yücel Yalçınkaya yönetimindeki ANADOLU Birleştirici Ve Sanayici İş İnsanları ASİAD, siyasilere yaptığı nezaket ziyaretleri ile sektörel alanlara ilişkin istişarelerde bulundu. Geçtiğimiz aylarda kongrelerini yapan Ak Parti Çekmeköy ve Ümraniye Teşkilatları ile MHP ilçe başkanlıklarına hayırlı olsun ziyaretleri yapıldı.

ANADOLU Birleştirici Ve Sanayici İş İnsanları ASİAD, ulusal ve uluslararası çalışmalarının yanı sıra yerelde de taban çalışmalarını sürdürüyor. Pandemi kurallarına uygun şartlarda hareket eden ASİAD yönetimi, geçtiğimiz aylarda kongrelerini yaparak yeni dönemin başlangıcını yapan siyasi parti teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu kapsamda Ak Parti ile MHP Çekmeköy ve Ümraniye İlçe Teşkilatlarına ziyaretler yapılarak ilçe başkanları ve yönetimleri ile çeşitli konulara istişarelerde bulundular.

ASİAD (Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Dünyası), geçtiğimiz günlerde kongresi olan Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek yeni İlçe Başkanı Av. Akın İlhan ve yönetimini tebrik ettik. ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya; “Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Akın İlhan ve yönetimine yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya ve yönetiminin bir başka ziyaret durağı Ak Parti Ümraniye ilçe başkanlığı oldu. Yine geçtiğimiz aylarda kongresini yaparak yola devam diyen İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve yeni yönetimine hayırlı olsun denildi.

ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya ve yönetimi tarafından Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İçe Başkanı Cenap Yağmur ve Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu ile yönetimlerine de tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.

Reklamı Geç