Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN DİLAVER KOÇ; “BİZİMLE HER ŞEY ÇOK İYİ OLACAK”

Meral Akşener liderliğinde tüm

Meral Akşener liderliğinde tüm Türkiye’de örgütlenme çalışmalarını tamamlayıp sahaya inen Türk siyasetinin yeni ismi İYİ Parti, Çekmeköy’de de Başkan Dilaver Koç yönetiminde saha çalışmalarının startını verdi.

İYİ Parti Çekmeköy’de teşkilatlanmasını tamamlayıp, saha çalışmalarının startını verdi. İlçe yönetim kurulu üyeleri ve aileleri ile birlikte Pazar kahvaltısında bir araya gelen İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Bizlerin çalışmaları ve halkımıza ülke gerçeklerini daha iyi anlatmamızla her şey çok iyi olacak” dedi. Çekmeköy’deki kahvaltıda buluşan Çekmeköy İYİ Parti ailesi, birlik ve beraberlik tablosu çizdi. Aralarında çeşitli partilerde görev almış ya da bugüne kadar siyasete hiç girmemiş yüzlerin yer aldığı İYİ Parti Çekmeköy Teşkilatı’nda farklı bir heyecan gözlendi.

Konuklarına bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Dilaver Koç, bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini ve çalışmalarını daha yoğun tempoda sürdüreceklerini kaydederek; “Birlikte yola çıktığımız bu millet ve bu ülke bizden çok şey bekliyor. Sorumluluklarımız çok fazla ve yükümüz çok ağır. Onun için çok çalışmalıyız ve milletimize ülke gerçeklerini çok daha fazla anlatmalıyız” şeklinde konuştu. İlçe binasını bir süredir görev yapmaya hazır hale getirdiklerini de kaydeden Başkan Koç, bundan sonra ilçe binasında daha sık buluşacaklarını sözlerine ekledi.

İlçe Başkan Yardımcısı Bora Kılıç da yaptığı selamlama konuşmasında İYİ Parti ailesinin her geçen gün daha da büyüyen bir teşkilat olduğunun altını çizdi ve programa katılan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Reklamı Geç