Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN POYRAZ’DAN GAZETECİLER GÜNÜ BULUŞMASI..

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, geleneksel 10 Ocak Gazeteciler Günü buluşmasını bu yıl da unutmadı. Her gün en az 10 kilometre yol yürüyerek Çekmeköy’ü karış karış gezip, halkın içinde olduğunu ifade eden Başkan Poyraz, “Feriştahı gelse bu şehri benden daha iyi bilemez” dedi.

10 OcakÇalışan  Gazeteciler Günü vesilesiyle her yıl düzenlediği geleneksel gazeteciler buluşmasını bu yıl da gerçekleştiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, kendileriyle ilgili olumlu, olumsuz çıkan tüm haberlere karşı her zaman hoşgörüyle yaklaştıklarını kaydetti. “Rabbim bize bu kentin insanlarının sevgisini kazanmayı nasip etti” diyen Poyraz, “Her gün sabahın 6’sında evimden tek başıma çıkıp halkın arasına karışarak 10 kilometre yol yürüyorum. Gittiğim her yerde vatandaşımızla hasbihal ediyorum. Çekmeköy’ün dört bir yanını sokak sokak, karış karış, nerede ne var bilen bir belediye başkanıyım. İddia ediyorum feriştahı gelse bu şehri benden daha iyi bilemez. 13 yılın sonunda halkıyla bütünleşmiş, bu kentin insanının sevgisini kazanmış bir belediye başkanı olmayı rabbim bize nasip etti. Başımız dik alnımız ak şekilde bu kente hizmet etmek bizim için en büyük şereftir. Ne kadar hamd etsek azdır” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı ve Basın Yayın Müdürü Emrah Arslan ile birlikte basın mensuplarıyla kahvaltı yapan Başkan Poyraz, ilçedeki hizmet ve yatırımlara ilişkin soruları da yanıtladı. Başkan Poyraz, “Hakkımızda yazılan, çizilen olumlu ya da olumsuz her habere hoşgörüyle bakıyoruz. Çünkü kendimizden eminiz, yaptığımız işin doğru ve iyi olduğuna inanıyoruz. Dolayısıyla biz işimizle meşgul oluyoruz. Yaptığımız hizmetler, eserler hepsi ortada. Bizim en önemli takdir edenimiz sonuçta vatandaşımız. Elbette bizlerin de eksikleri, kusurları olabilir. Her türlü eleştiriye de her zaman açık olduk. Hiçbir gazeteci arkadaşımızı kırmadık, neden şöyle ya da böyle yazıyorsun diye de ötelemedik” dedi.

Reklamı Geç