Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY ALEMDAĞ STADI YENİLENİYOR..

Yıllardır Amatör lig müsbakalarına

Yıllardır Amatör lig müsbakalarına ev sahipliği yapan Alemdağ Stadı’nın zemin değiştirme ve çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ve birçok amatör kulüp maçlarına ev sahipliği yapan Alemdağ Stadı’nda yenileme çalışmaları başladı. Sahada çalışmalar yapan şirket yetkilileri 10 gün önce başlanan geniş kapsamlı çalışmalarda İdari binanın yenilenmesi, tribünlerin üzerinin kapanması, soyunma odalarının yenilenmesi, sahanın ölçülerinin büyütülerek zeminin yenilenmesi ve yedek kulübelerinin karşı tarafa alınması gibi çalışmaları yeni sezona yetiştirmek için çalıştıklarını belirttiler.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Murat Yıldırım; “Şampiyonluk parolası ile gireceğimiz 2017-2018 sezonuna stadımız da yenilenmiş ve modern bir tesis olarak hizmete girecektir. Alemdağ Stadının yenilenmesi için gerekli girişimleri yaparak Türk Futboluna, spora ve sporcuya verdiği önemi gösteren değerli büyüklerim Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Reklamı Geç