Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEN BİR DÜNYA ŞAMPİYONU BÜŞRA IŞILDAR…

Başarılarına bir yenisini daha

Başarılarına bir yenisini daha ekleyerek ülkemize dünya şampiyonluğu sevinci yaşatan milli boksörümüz Büşra Işıldar, Çekmeköy’ün gururu olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da Büşra’yı tebrik ederek 30 bin liralık hediye çeki ve plaketle ödüllendirdi.

Türkiye şampiyonlukları, üç Avrupa Şampiyonluğu’nun yanına bir de dünya şampiyonluğu ekleyerek tüm yurdu sevince boğan Genç Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası’nda 81 kiloda Dünya Şampiyonu olan Milli Boksör Büşra Işıldar’a hediye ve plaket takdim edildi. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ev sahipliğinde Pandemi tedbirleri kapsamında açık havada gerçekleşen hediye takdim törenine Kaymakam Adem Arslan da katıldı. Başkan Poyraz törende Büşra Işıldar’a 30 Bin Türk Lirası değerinde çek hediye ederken aynı oranda bir yardımı da Büşra’nın yetişip gelişmesinde büyük emekleri olan Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü’ne yapılacağını söyledi.

Başkan Ahmet Poyraz; “Öncelikle Büşra’yı tebrik ediyoruz. Bu şampiyona öncesinde Türkiye şampiyonlukları ve Avrupa şampiyonlukları vardı. Son olarak 81 kiloda dünya şampiyonluğunu kazandı. Çekmeköy adına kendisine her zaman olduğu gibi yine müteşekkiriz. İnşallah bundan sonra da çok daha güzel başarılara imza atacak. Çekmeköy Belediyesi olarak sporcularımızı dünya çapında etkinliklere katılabilmeleri, katıldıkları turnuvalarda  başarılara imza atabilmeleri için bundan önce çok destekledik. Bundan sonra da inşallah yetişmeleri için, gelecekte bayrağımızı göklere çekmeleri için yapacakları her türlü gayretlerinde onların yanında olacağız. Ben tekrar Büşra kardeşimize çok teşekkür ediyorum. O Çekmeköy’ün gururu” dedi.

Milli boksör Büşra Işıldar; “Ben altı senedir boks yapıyorum, üç senedir Avrupa şampiyonuyum. Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü öğrencisiyim. Biz bir buçuk iki aydır evimizden uzak milli takım kampında antrenmanlarımıza devam ediyorduk. Araya pandemi süreci girdi. Turnuva 1 yıl ertelendi.  Pandemi vardı ama ben hocam eşliğinde antrenmanlarıma evde de devam ettim. Ama biz bu dünya şampiyonasına gözümüzü dikmiştik yani bekliyorduk böyle bir şey, kazanacaktık. Çeyrek finalde Hint’li, yarı finalde Polonya’lı, finalde de Rus rakibimi  5-0 mağlup ederek dünya şampiyonu oldum. Bayrağımızı gururlandırdım ve çok mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

Reklamı Geç