Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSEM İFTARINDA HAYIRLI BİR HİZMET SÖZÜ..

Ramazan ayı münasebetiyle geniş

Ramazan ayı münasebetiyle geniş katılımlı bir iftar daveti veren Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği (ÇEKSEM) anlamlı bir projeye daha imza attı. ÇEKSEM, düzenlemiş olduğu iftar programı ile hem Ramazan ayının güzel bir geleneğini yerine getirdi, hem de sponsor desteği ile ilçede bulunan Nesrin Uçmaklıoğlu Kız Anadolu Meslek Lisesi tarafından gösterilecek bir salonun Konferans Salonu olarak tefrişini kabul ile beyan etti.

ceksem iftar 10Beşiktaş Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Sipahi, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, CHP önceki dönem milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, İstanbul Kızılay Başkanı İlhami Yıldırım, Çekmeköy Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Gülali Alagöz, Yalçın Demirkol, Ali Abbas Coşkun, Ahmet Meriç, Tankut Gündoğar, bazı mahalle muhtarları ve daha pek çok davetlinin katıldığı Taşdelen Sosyal Tesisleri’ndeki iftarda bir selamlama konuşması yapan ÇEKSEM Başkanı Yusuf Polat; “Başta yönetim kurulumuz olmak üzere sponsorlarımıza ve destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

ceksem iftar 4Ramazan ayının birlik, beraberlik, dostluk ve paylaşım ayı olduğuna dikkat çeken ÇEKSEM Başkanı Yusuf Polat, son zamanlarda artan terör olayları ve gerginliklerin biran evvel son bulmasını ülkece daha huzurlu ve güzel günlere ulaşmamız gerektiğine vurgu yaptı.

ceksem iftar 3Son derece yoğun katılımın yaşandığı iftar davetinde Başkan Yusuf Polat’tan sonra konuşan Hüseyin Sipahi, İlhami Yıldırım ve Fatih Sırmacı da Ramazan ayının anlam ve önemine yönelik mesajlar verdiler. İftarda ayrıca derneğe ve organizasyona katkısı bulunan isimlere dernek yöneticileri tarafından birer teşekkür plaketi sunuldu.

ceksem iftar 13

ceksem iftar 9

ceksem iftar 12

ceksem iftar 8

ceksem iftar 7

ceksem iftar 6

ceksem iftar 5

ceksem iftar 1

Reklamı Geç