Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSEM, YENİ BAŞKAN POLAT VE EKİBİYLE ARTIK DAHA İDDİALI..

Geçtiğimiz haftalarda kongresini gerçekleştirerek

Geçtiğimiz haftalarda kongresini gerçekleştirerek yeni başkan Yusuf Polat ve ekibiyle yoluna devam eden Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği ÇEKSEM, saha çalışmalarını başlattı.

ceksem ziyaretler 1Kısa adı ÇEKSEM olan Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği, yeni başkan Yusuf Polat ve ekibiyle sahaya indi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği genel kurulunda yönetime seçilen Yusuf Polat ve ekibi, kaymakamlık ve siyasi parti temsilciliklerini ziyaret programlarıyla çalışmalara başladı.

ceksem ziyaretler 2Ziyaret programları kapsamında ilk olarak Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ı makamında ziyaret eden ÇEKSEM Başkanı Yusuf Polat ve yöneticiler, bir süre görüş alışverişinde bulunduktan sonra yeni yönetim olarak hedefleriyle ilgili düşüncelerini aktardılar. Kaymakam Kansız da ÇEKSEM yönetiminin hayırlı olmasını iletti ve çalışmalarında başarılar diledi.

ceksem ziyaretler 3ÇEKSEM Başkanı Polat ve yöneticilerin ikinci durağı iktidar Ak Parti İlçe Teşkilatı oldu. Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcıyı da makamında ziyaret eden Polat ve arkadaşları, burada da yeni yönetim olarak duygu ve düşüncelerini ve önümüzdeki günlerde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. İlçe Başkanı Salih Kırıcı da ÇEKSEM’in yeni yönetimini tebrik etti ve başarı dileklerini iletti.

ceksem ziyaretler 4ÇEKSEM heyetinin gün içerisindeki son durağı ise ana muhalefet partisi CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş oldu. İlçe Örgütü’nde Başkan Kızıldaş ve yöneticileri tarafından son derece sıcak ilgiyle karşılanan ÇEKSEM yönetimi, burada da bir süre görüş alışverişinde bulundu. ÇEKSEM Başkanı Polat ve yönetimine başarılar dileyen Kızıldaş, STK’lara önem veren bir parti olduklarını ifade etti.

ceksem ziyaretler 5Ziyaret programlarıyla ilgili olarak www.yerelgazete.com.tr ye kısa bir değerlendirmede bulunan ÇEKSEM Başkanı Yusuf Polat, bölgesine duyarlı bir sivil toplum kuruluşu olarak her zaman kamuoyu yararına çalışmalar yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

Reklamı Geç