Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİAD BAKAN GÜLLÜCE VE AK PARTİ EKİBİNİ AĞIRLADI..

Bakan İdris Güllüce ve

Bakan İdris Güllüce ve Ak Parti ekibini ağırlayan ÇEKSİAD ailesi, ekonomi ve ticareti masaya yatırarak beklentilerini dile getirdi.

ceksiadbakangulluce77 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran siyasiler, sivil toplum kuruluşlarını daha sık ziyaret etmeye başladı. Bölgemizin önde gelen işadamı örgütlenmesi Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD da bu kapsamda siyasileri ağırlamaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı, aynı zamanda Ak Parti bölge milletvekili adayı İdris Güllüce ile Vekil Adayı Hasan Sert’i dernek merkezindeki kahvaltı programında ağırlayan ÇEKSİAD yönetimi ve üyeleri ticaret ve ekonomiyi konuştular.

ceksiadbakangulluce6Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve ilçedeki Ak Parti kurmaylarının tam kadro katıldığı toplantıda konuşan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, % 60’ları bulan faiz giderlerinin çok yüksek olduğunu ve bu durumun ticaret hacmine olumsuz yansıdığını dile getirdi. İşveren ve işçi arasında her geçen gün artan sorunlar olduğunu da kaydeden Albayrak; “Nitelikli işgücü sıkıntısı tüm sektörlerin en önemli meselesi haline geldi. İşçi yok ama işsiz çok” dedi. Kentsel dönüşüm konusuna da değinen Albayrak; İnşaat sektörü kentsel dönüşümle ilgili ciddi sıkıntılar yaşıyor” dedi.

ceksiadbakangulluce8Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da konuşmasında bölgenin yükselen kalite trendine işaret ederek Metro ve Çekmekule gibi devasa projelerin Çekmeköy’ün değerini kat be kat artıracağını söyledi. Başkan Poyraz, bu akşam Taşdelen’de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile yapılacak olan açılış törenine herkesi beklediğini söyledi.

ceksiadbakangulluce3Bakan İdris Güllüce ise yaptığı konuşmada, üretici olmanın zorluklarından bahsederek; “Her işi yaparım diyen aslında hiçbir iş yapamaz. Sektörlerde nitelikli kalifiye ara eleman sorunu yaşandığı doğrudur. Bu sorun eğitim sisteminden kaynaklanmakta ve 28 Şubat’ın getirisi olan bir zulmün meyveleridir” şeklinde konuştu.

ceksiadbakangulluce9Muhalefet partilerinin gezi ve Kobane gibi olaylarla gerilim siyasetinden beslendiklerini iddia eden Bakan Güllüce, “İşte bugün o yakındığınız artan faiz giderleri bu kargaşalar yüzünden hortlamıştır” dedi. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a; “Siz baharın biz ise kışın doğmuşuz” diyen Güllüce; “Arkanızda Ak Parti önünüzde sağlam ekonomi ve hizmet için tüm imkanlar… Bizlerin zamanında yerel yönetim hizmetleri verebilmek için kılı kırk yarardık. Nerde imkan, nerde siyasi irade nerde güçlü ekonomi” şeklinde konuştu.

ceksiadbakangulluce2Programın sonunda ise ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak tarafından Bakan Güllüce’ye günün anısına bir hediye sunuldu.

ceksiadbakangulluce4

ceksiadbakangulluce1

ceksiadbakangulluce5

Reklamı Geç