Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’Lİ AĞIRMAN VE KIZILKAYA ÜMRANİYE’DE ESNAFIN NABZINI TUTTU..

Ümraniye’de partisinin bir dizi

Ümraniye’de partisinin bir dizi etkinlik ve çalışma programına katılan CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, beraberinde İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, İlçe Kadın Kolu Başkanı Meltem Şahbaz ile birlikte ziyaret ettiği Dudullu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nde esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esnaf Kooperatifi Başkanı Nilgün Kaplan ve yöneticilerden bilgiler alan CHP İlçe Başkanı Kızılkaya ve İl Kadın kolu Başkanı Ağırman, esnafın durumuna ilişkin elde ettikleri verileri ilgili birimlere ilettiklerini kaydettiler.

Tüm esnaf odaları ve kooperatiflerinde olduğu üzere Dudullu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin de binlerce üyesiyle büyük bir aile olduğunu söyleyen Başkan Nilgün Kaplan, hiçbir esnafın siyasi düşüncesine bakmaksızın ve ayrım yapmaksızın hizmet verdiklerini ifade etti. Pandemi süreci ve akabinde baş gösteren ekonomik krizin esnafı zora soktuğunu anlatan Kaplan, “Bizler başta esnafın kredi ihtiyacı olmak üzere bir çok talebine yetişmek için burada faaliyet gösteriyoruz. Esnafa zor gününde kefil oluyoruz. Ödemesini yapamayan ve başka talepleri olan esnafımızın sesi olmaya çalışıyoruz. Umarız bu zor sürecin üstesinden en kısa zamanda geliriz” şeklinde konuştu.

CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman da yaptıkları saha çalışmalarında esnafın çok büyük bir sıkıntı içinde olduğunu gördüklerini ifade etti. CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya da son ekonomik krizle bütün sektörlerin büyük bir darboğaza girdiğini ve vatandaşın artık günü kurtaramadığını dile getirdi. Kızılkaya, ekonomik gidişatın iflas ettiğini ve iflasın en çok esnafı vurduğunu gözlemlediklerini söyledi.

Reklamı Geç