Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GELECEK PARTİSİ ÜMRANİYE’DE ÇAKIROĞLU İLE DEVAM..

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu genel başkanlığındaki Gelecek Partisi, ilçe kongrelerini sürdürüyor. Pandemi sürecine rağmen düzenli ve yoğun bir katılımla 1. olağan kongresini gerçekleştiren Ümraniye Teşkilatı, tek liste halindeki Kurucu Başkan Enver Sedat Çakıroğlu ve yönetimine güven oyu vererek yeni döneme devam kararı aldı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci’nin yanı sıra İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleşen Ümraniye Teşkilatı 1. olağan kongresi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Pandemi sürecinden dolayı düzenli kontroller yapılarak katılımcıların salona alındığı kongrede konuşan Gelecek Partisi Kurucu İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, böylesine zor zamanda bu denli coşku ve heyecanın yaşanması herkes için büyük umut ışığı olduğunu kaydetti.

Sosyal medya üzerinden bazı trol hesapları tarafından kendileri hakkında adeta linç kampanyaları yürütüldüğünü ifade eden Çakıroğlu, “O troller şunu iyi bilsinler ki bu siyaset sahnesinde artık Gelecek Partisi diye bir gerçek var ve bu gerçeği ne yaparlarsa yapsınlar sindiremeyecekler, silemeyecekler” şeklinde konuştu.

Kendilerinin dün olduğu gibi bugün de aynı çizgide olduklarını kaydeden Çakıroğlu, “Biz hiç değişmedik. Değişen birilerini arıyorlarsa MHP Lideri Bahçeli’ye baksınlar, FETÖ ibrikçisi Hüseyin Gülerce’ye baksınlar, Doğu Perinçek’e baksınlar, bugünlerde Adalet Bakanı olacağı bile konuşulan Metin Feyzioğlu’na baksınlar. Biz dün de bu ülkenin ve milletin huzur ve mutluluğunu istiyorduk bu gün de” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci de konuşmasında 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında kendilerinin ilk karşı duranlar olduğunu söyledi. Türkiye’de siyasi oluşumları yapabilmek için cesaret gibi bir gereksinime ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Temurci, “Gelecek Partisi her yerde var olacak ve herkesin partisi olacak. İMES’te de İSTOÇ’ta da insanlarımız akın akın Gelecek Partisi’ne katılacak. Ümraniye’deki bu atmosfer geleceğin işaretini veriyor. İstanbul’da ve Türkiye’de teşkilatlarımızın kısa zamanda belirlenmesi gelecekte bu kongrelerin ne anlama geldiğini daha iyi gösterecek bizlere. Türkiye’de demokrasi, hukuk, refah ve özgürlükler ortaya çıktığı vakit yeni liderler çıkar. Tıpkı şimdi sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun ortaya çıktığı gibi ve tıpkı geleceğin en önemli merkezi olmaya aday Ümraniye ilçemizde Enver Sedat Çakıroğlu gibi kardeşlerimizin ortaya çıkması gibi” dedi.

Kongrede daha sonra faaliyet ve hesap raporları okundu ve tek liste ile mevcut başkan Enver Sedat Çakıroğlu ve yönetimi delegelerin güven oyu ile göreve devam etme kararı aldı.

Reklamı Geç