Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İDDİALARA CEVAP BAŞKAN TARIK AKSAR’DAN GELDİ..

Son günlerde sıkça gündeme

Son günlerde sıkça gündeme gelen Ümraniyespor Kulübü’nün araplara satılacağı yönündeki iddialara yanıt en yetkili ağızdan geldi. Başkan Tarık Aksar, gazetemize de yaptığı açıklamada, “Talip olanlar vardı ama …” dedi ve ekledi..

Geçtiğimiz sezon 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlayarak adını Spor Toto Süper Lig’e yazdıran Bereket Sigorta Ümraniyespor Kulübü’nün satılacağı yönünde çıkan yaygın iddialara cevap Başkan Tarık Aksar’dan geldi. Başkan Aksar, gazetemiz www.yerelgazete.com.tr ye yaptığı kısa açıklamada, “Talip olanlar vardı ama resmî olarak teklif gelmedi. Dolayısı ile şu anda herhangi bir satış veya görüşme söz konusu değil” dedi.

Bazı haberlerde yer alan “Birleşik Arap Emirlikleri merkezli gayrimenkul şirketi Emaar, Ümraniyespor’u satın almak için teklif yaptı. İki taraf arasında görüşmeler devam ediyor. Taraflar teklifi yalanlamazken görüşmelerin devam ettiğini vurgulandı” şeklindeki ibareleri de sorduğumuz Başkan Tarık Aksar, sözlü teklif geldiğini dolayısı ile resmiyette bir anlam ifade etmediğini söyledi. Aynı zamanda Ümraniye Belediyesi Meclis Üyesi de olan Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, Haziran ayı belediye meclis toplantılarının başladığı gün meclis üyesi arkadaşlarına da yaptığı değerlendirmelerde, söz konusu satış iddialarının asılsız olduğunu anlattı. Öte yandan teknik direktör Recep Uçar ile devam edecek olan gururumuz Ümraniyespor, iç ve dış transfer çalışmalarını da yoğun şekilde sürdürüyor. Ümraniyespor Kulübü yönetimi, ilki 7 Haziran Salı günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde isi ikincisi 14 Haziran Salı günü olmak üzere kongreye de gidiyor..

Reklamı Geç