Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTANBUL KÜLTÜR ÜNIVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ MODOKO’YU YENİDEN TASARLIYOR..

Türkiye’nin mobilyacılar sitesi MODOKO

Türkiye’nin mobilyacılar sitesi MODOKO ve İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü arasında anlamlı bir işbirliğine imza atıldı. Anlaşmaya göre Kültür Üniversitesi öğrencileri MODOKO’yu yeniden tasarlayacak..

Yapılan protokol kapsamında ilk olarak T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre tasarımı öğrencileri MODOKO’nun dış mekanlarını yeniden tasarlayacak. İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hanife Öztürk Akkartal ile MODOKO Başkanı Koray Çalışkan’ın ortak planladığı proje kapsamında, İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencilerinin düzenlenecek bir yarışma ile iş hayatına atılmadan deneyim kazanmaları hedefleniyor. Projenin ikinci ayağını ise “E ticaret” ve “Dış ticaret” konuları ile ilgili çalışmalar oluşturmakta. Bu çerçevede, ilgili alanlarda yapılacak çalışmalara imza atılması için bir ön protokol de imzalandı.

“Gençlerin desteğiyle ile yeni bir yüze kavuşmak bizi heyecanlandırıyor” diyen MODOKO Başkanı Koray Çalışkan yaptığı açıklamada; “Üniversite-Sanayii İşbirliği kapsamında ülke çapında hedeflenen amaçlardan biri olan nitelikli işgücünün desteklenmesinde MODOKO’nun, çalışma hayatına yeni adım atacak öğrencileri teşvik etmek ve teorik bilgilerini uygulamaya aktarmalarına olanak sağlamak amacıyla T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi ile geliştireceği yeni ortak projeler gençlerimizin vizyonunu yenilikçi bakış açısı ile arttıracağından meslek hayatlarına atılmalarında vesile olmaktan büyük mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç