Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTANBUL’UN EN TEMİZ İLÇESİ UNVANINI KORUYOR..

 2004’ten bu yana kent

 2004’ten bu yana kent içini daha yaşanabilir kılmak ve tertemiz bir ilçe oluşturmak isteyen Ümraniye Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ‘Toplu Çalışma Ekibi’ ile temizlik çalışmalarını yürütüyor. Ümraniye, bu yönüyle İstanbul’un en temiz ilçesi olmayı sürdürüyor.

umraniye temizlik 1Temizliği sadece kirlilik belirtilerinin ortaya çıktığı durumlarda yapılması gereken bir uygulama olarak ele almayanÜmraniye Belediyesi, sürekli ve düzenli temizlik uygulamalarına devam ediyor. Ümraniyeliler için daha yaşanabilir, temiz ortamlar oluşturmak ve yaşam kalitesini yükseltmek doğrultusunda hizmetlerini sürdüren Ümraniye Belediyesi, 2013’te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın düzenlediği “Türkiye’nin En Temiz Şehri Yarışması”nda kazandığı İstanbul’un en temiz ilçesi unvanını koruyor.

umraniye temizlik 2Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 18 kişiden oluşan Toplu Çalışma Ekibi, 8 bölgeye ayrılan ilçede; boş arsaların temizliği, kaldırım üzerinde ve diplerinde dönemsel olarak oluşan otların temizliği, kaldırım ve refüjlerin boyanması, duvar yazılarının silinmesi ve özel tasarlanmış araçlarla da makineli yıkama ve süpürme çalışmalarını yürütüyor.

Reklamı Geç