Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ’DEN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİLER VE YAKINLARI BULUŞMASI..

Çekmeköy bölgesinde ikamet eden

Çekmeköy bölgesinde ikamet eden Şehit aileleri ve gaziler ile yakınlarını hafta sonu kahvaltı davetinde bir araya getiren İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, duygu yüklü anlamlı bir programa ev sahipliği yaptı. Toplumsal Politikalardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Arzu Kılıç ve ilçe teşkilatı tarafından organize edilen programda konuşan İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Bu vatan uğruna canlarını veren, kanlarını döken vatanperverlerin her daim yanında ve emrindeyiz” dedi.

Hafta sonu Pazar kahvaltısında Çekmeköy bölgesinde ikamet eden Şehit aileleri ve gaziler ile yakınlarını buluşturan İYİ Parti İlçe Başkanlığı, örnek bir programa imza attı. Toplumsal Politikalardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Arzu Kılıç ve ilçe teşkilatı tarafından organize edilen programa; İYİ Parti genel idare kurulu ve kurucular kurulundan Vedat Bayram, Cevat Saraç gibi isimlerin yanı sıra, İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, 1. Bölge Teşkilat Başkanı Ethem Kurnaz, İlçe Başkanı Dilaver Koç, Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, İstanbul Gençlik Kolları 1. Bölge Teşkilat Başkanı Kemal Karayaka, Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ayfer Özcan, İlçe Teşkilat Başkanı Çiğdem Apakhan, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. Şehit aileleri ve gaziler ile yakınlarının, bir çok konuya ilişkin sorunlarını dile getirdiği programda duygu yüklü anlar da yaşandı.

“Bugün bizim için son derece kıymetli ve bir o kadar değerli Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınları ile biraraya gelmekten büyük onur ve şeref duyuyoruz” diyen İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Asıl vatan sahibi olan siz vatanperverlere bu ülke ve İYİ Parti minnettardır. Sizlerin sorunlarını en iyi bilen bir partinin mensuplarıyız. Çeşitli haklarınızın şu ya da bu nedenlerle verilmemesini asla kabul etmiyoruz. Toplumun tüm kesimlerinin olduğu gibi sizlerin de tüm sorun ve sıkıntıları İYİ Parti iktidarında sona erecek. Bu vatan uğruna canını feda eden, kanlarını döken vatanperverlerin ve yakınlarının her daim yanında ve emrinde olacağız” dedi.

Şehit aileleri, gazilerimiz ve yakınlarının çeşitli sorunlarını yaşlı gözlerle anlatmaya çalıştığı programda İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç da yaptığı konuşmada, toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi Şehit aileleri ve gazilerimiz ile yakınlarının da her zaman emrinde olduklarını ifade etti. Büyükşehir hizmetleri noktasında kendilerine ulaşan her talebe hiçbir siyasi ayrım yapmaksızın, gece gündüz demeden koşuşturup çözüm ürettiklerini kaydeden Bora Kılıç, “Siz Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınlarının da olabilecek isteklerini yerine getirmek bizler için şereftir” şeklinde konuştu.

İYİ Parti genel idare kurulu ve kurucular kurulundan Vedat Bayram, Cevat Saraç ve İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan da yaptıkları konuşmalarda ülke, bayrak ve millet için kanlarını döken tüm Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve yakınlarının her zaman sahip çıkmamız gereken en kıymetli emanetimiz olduğuna vurgu yaptılar. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde devam eden bütçe görüşmelerinde ve diğer bir çok hususta Şehit aileleri, gazilerimiz ve yakınlarının haklarının iyileştirilmesi için mücadele vermeye devam edeceklerini kaydeden İYİ Parti’li yetkililer, “Kesin ve kalıcı çözümler ise İYİ Parti iktidarında olacak ve hak yerini bulacaktır” şeklinde konuştular.

Reklamı Geç