Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAÇAK KATTA KAÇAK DÜĞÜN SALONU HEM DE BENZİN İSTASYONU DİBİNDE…

Çekmeköy Şile yolu üzerinde

Çekmeköy Şile yolu üzerinde benzin istasyonu ile dip dibe olan bu iş merkezinin kaçak olduğu iddia edilen en üst katında nasıl olur da toplumsal can güvenliğini direkt ilgilendiren düğün salonu gibi bir işletme açılmasına izin verilir ve aynı iş merkezinin alt kısmındaki 3 kat otoparkı farklı işyerlerine kiraya verilerek ticarete açılır merak konusu?..

Çekmeköy Şile yolu üzerindeki bu iş merkezinin kaçak olduğu iddia edilen en üst katına düğün salonu açılması bölge kamuoyunca tepki topluyor. Kalabalık topluluklara hizmet veren düğün salonu gibi işletmelerin can güvenliği açısından hassas olması gerekirken bu iş merkezindeki salonun A lejantı olarak bilinen akaryakıt benzin istasyonu ile dip dibe olması da ayrı bir muamma… Benzin istasyonu ile düğün salonu arasında sadece metreler olması insan hayatı ve can güvenliği açısından düşündürücü bir tablo oluşturuyor.

BENZİN İSTASYONU İLE DİPDİBE DÜĞÜN SALONU OLUR MU?..

Akaryakıt istasyonları ile düğün salonu gibi insan hayatını direkt ilgilendiren işletmelerin dip dibe olamayacağı hususu yasal açıdan da açıkça ortaya konulmuşken Çekmeköy’deki bu manzara oldukça düşündürücü. Özellikle hafta sonları düğün gibi organizasyonlar esnasında binlerce insan sirkülasyonu yaşandığına dikkat çeken bölge insanı, tehlikeli madde akaryakıt benzin istasyonundan oluşabilecek olası bir tehlike ile nasıl karşı karşıya kalındığının altını çiziyorlar. Çekmeköy’deki bu manzara; geçmişte yakınındaki benzin istasyonları yüzünden onlarca facia örneği yaşanan ülkemizde hala akıllanmadığımızın açık göstergesi..

AYNI İŞ MERKEZİNİN ALT 3 KATLIK OTOPARK KISMI DA TİCARETE DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ..

Benzin istasyonundan yıllar sonra iş merkezinin üzerine iskan dışı atıldığı iddia edilen kaçak katta işletmeye açılan düğün salonunun ruhsatsız olarak nasıl hizmet verdiği akıllarda çeşitli soru işaretleri doğururken, iş merkezinin alt 3 kat otopark kısmı da farklı işyerlerine kiraya verilmek suretiyle tıkır tıkır ticarete açılmış vaziyette. İş merkezinde faaliyet gösteren diğer iş yerlerinin ve bu yerlerden hizmet almaya gelen vatandaşların otopark olarak kullanması gereken alanların bu şekilde ticari alanlara çevrilmesi de tepki çeken başka konular arasında. Belediye ve iş merkezi yetkililerinin bölge kamuoyunun endişelerini giderecek açıklamalarını bekliyoruz…

Reklamı Geç