Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜTEAHHİT VE İŞADAMLARINA YABANCI DİL ÖĞRENMEDE BÜYÜK FIRSAT..

Bölgesinde hizmet veren çeşitli

Bölgesinde hizmet veren çeşitli kurum ve kuruluşlarla yaptığı özel anlaşmalarla üyelerine avantajlı hizmet imkanları sunan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, yılın sürprizini yabancı dil eğitimi alanında gerçekleştirdi. Ümraniye ve Ataşehir’deki ikişer şubesinden sonra Çekmeköy Şubesini de hizmete sunan Gündoğdu Group bünyesindeki sektörün marka değeri Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ile büyük bir anlaşmaya imza atan ÇEKMÜDER, üyesi olan müteahhit ve işadamların çok kısa sürede yabancı dil öğrenmelerine önemli bir fırsat sundu.

Çağımızın en önemli ihtiyaçlarının başında gelen ikinci hatta üçüncü bir yabancı dil öğrenme gereksinimi pendikarsa.com hayatımızın her alanında kendini iyiden iyiye hissettiriyor. Özellikle iş dünyası için önemli bir ihtiyaç olan yabancı dil eğitimi herkesin ilgisini çekiyor. Bu gerçekten hareketle; bölgemizin önde gelen sektörün marka değeri Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ile önemli bir anlaşmaya imza atan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, avantajlı fırsatlar kazandı.

Anlaşma ile tüm ÇEKMÜDER ailesi üyelerine ve işyerlerinde çalışanları ile birinci derece yakınlarına yabancı dil eğitiminde % 40’a varan indirimler uygulanacak ve bu indirimler sadece Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları’nın Çekmeköy’deki şubesi ile sınırlı olmayıp Ümraniye ve Ataşehir’deki şubelerde de geçerli olacak. Anlaşma ile ayrıca Gündoğdu Group bünyesinde hizmet veren Ataşehir Kültür Koleji’nden de % 10 indirim sağlanacak.

ÇEKMÜDER Merkezi’ndeki anlaşma protokolünü Dernek Başkanı Yücel Evsen ve Gündoğdu Group Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulu Çekmeköy Şubesi Kurucusu Alper Gündoğdu birlikte imzaladı. İmza törenine ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen’in yanı sıra dernek yöneticileri Can Şencan, Kerim Nadir Anı, Ekrem Karaçöl ve Fahrettin Kacamer de katıldı. Eğitimden sağlığa hayatın bir çok alanında önemli fırsatlar sunan birbirinden güzel anlaşmalar yaptıklarını kaydeden ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ile yaptıkları bu son anlaşmanın çok daha güzel bir hizmet olacağını ifade etti.

Özellikle yurtdışı iş gezilerinde yabancı dil bilmenin kendileri için büyük önem arz ettiğini kaydeden Başkan Evsen, “Bundan sonra yurt dışı gezilerimiz daha verimli geçebilir ve yabancılarla iş diyaloglarımız öğreneceğimiz yabancı dil sayesinde daha avantajlı olacak. Uzun lafın kısası yabancı dil bilen işadamı daha verimli sonuçlar elde edecektir” şeklinde konuştu.

Gündoğdu Group Amerikan Kültür Yabancı Dil Okulu Çekmeköy Şubesi Kurucusu Alper Gündoğdu, yaptığı değerlendirmede; 400’ün üzerinde eğitmen ve hizmetli kadrosu ile 10 yılı aşkın süredir sektörde hizmet verdiklerini kaydetti. Avrupa Birliği’ne bağlı ve AB standartlarında ‘Dil Pasaportu’ vermeye yetkili Türkiye’deki 7 kuruluştan biri olduklarını kaydeden Alper Gündoğdu; 3 binin üzerinde hali hazırda eğitim alan öğrencilerinin olduğunu ve bugüne kadar 50 binin üzerinde mezun verdiklerini ifade etti.

Yabancı dil eğitimi vererek mezun ettikleri birçok ismi, ticaret, siyaset ve sosyal yaşamda başarılı noktalarda görmekten gurur duyduklarını sözlerine ekleyen Gündoğdu şu açıklamalarda bulundu: “Gündoğdu Group bünyesinde hizmet veren Ataşehir, Ümraniye ve Çekmeköy’deki Amerikan Kültür Yabancı Dil kursu ve İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu şubelerimiz, modern bilimsel yöntemler ve bilişim teknolojilerini kullanarak Yabancı Dil Eğitiminde köklü birikimini sürekli yenileyen çağdaş bir eğitim kurumudur.

Okulumuz ve kurslarımız; Genel İngilizce, Sınav İngilizcesi (YDS, TOEFL, IELTS, TOEIC, PROFICIENCY,SAT, GMAT, BULATS, FCE,….), Hızlandırılmış İngilizce, 48 Günde İngilizce, İş İngilizcesi, Mesleki İngilizce, Tüm Diğer Diller,… ile ilgili hizmet vermektedir. Modern ve çağdaş binalarımızda 8-10 kişilik butik sınıflarda hizmet veren eğitim kadromuz; Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden mezun ve alanlarında uzmanlaşmış Türk ve Yabancı eğitmenlerden ve yine Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden mezun kendi bünyemizde yetiştirdiğimiz öğretmenlerimizden oluşmaktadır.

Eğitmenlerimiz İngilizce öğretmenliği alanında edindikleri deneyimi eğitim teknolojileriyle bütünleştiren tecrübeli bir ekipten oluşmaktadır. Ataşehir Amerikan Kültür Koleji’nden sonra; ikisi Ataşehir, ikisi Ümraniye’de olmak üzere toplam 4 şubemizden sonra şimdi de Çekmeköy şubesinin işletmesini devir alarak 5. şubemizle hizmet ağımızı daha da genişlettik. Yabancı dil eğitimi alarak gerek iş yaşamında gerekse sosyal hayatında kendini geliştirmek isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Reklamı Geç