Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RESİM YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL..

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl ilk kutlayanlardan olan Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD, Çekmeköy Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ÇEKSİAD’ın birlikte düzenlediği çocukların gözünden iş dünyasını anlatan ve aile kurumuna bakış açısını anlatan ‘Benim Ailem’ temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye takdiminde bulundu.

Çekmeköy Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ÇEKSİAD’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında birlikte düzenlediği çocukların iş dünyasına bakış açısını anlatan ve aile kurumuna bakış açısını yansıtan ‘Benim Ailem’ konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD tarafından törenle takdim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, ÇEKSİAD yöneticisi iş insanları, dereceye giren öğrenciler ve aileleri ile okul yöneticilerinin katıldığı programda konuşan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, “Toplumsal faaliyetler açısından yaptığımız en güzel ve en anlamlı sosyal çalışma oldu. Bu çatı altında cıvıl cıvıl çocuk sesleri ve şu heyecanı gördükçe ne kadar doğru bir iş yaptığımızın bir kez daha farkına vardım” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu yüce önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk meclisi açtığı tarihi bütün dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiğini hatırlatan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, “Bizler de bölgemizin iş dünyası temsilcileri olarak bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı canı gönülden kutluyoruz. Bugün resim yarışmasında dereceye giren yavrularımızı, ailelerini ve okul yöneticilerini dernek merkezimizde ağırlamaktan büyün onur ve şeref duyduk. Bugünün bir anısı ve çocuklarımızın hafızalarında silinmeyecek izler bırakacağı inancıyla hepinizi saygılarımla selamlıyorum” dedi.

Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak da yaptığı konuşmada dereceye giren öğrencilere hediye takdim eden ÇEKSİAD yöneticilerine teşekkür etti. Bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Bayrak, “Düzenlediğimiz resim yarışmasında dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi. Programda daha sonra dereceye giren öğrencilere bisiklet, tablet ve radyo gibi çeşitli hediyeler ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak. Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak ve dernek yöneticileri tarafından verildi.

Dereceye giren öğrenciler 1. Rahmi Mihriban Bedestenci İlkokulu Ecrin Su Yalçın, 1. Kemerdere İsmihan İsmet Sözer Ortaokulu Zeynep Sude Naz Şahin, 2. Rahmi Mihraban Bedestenci İlkokulu Cemre Deniz Duruhan, 2. Kemerdere İsmihan İsmet Sözer Ortaokulu Duru Derya Mert, 3. Reşadiye Altan Yazıcı ilkokulu Zeynep Aydın, 3. Kemerdere İsmihan İsmet Sözer Ortaokulu Berra Su Yücel, 4. Hatice Mehmet Ekşioğlu İlkokulu Umut Baylan, 4. Vatan Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Muhammed Sefa Oba, 5. Ayşe Nezahat Kurukahveci İlkokulu Aras Akın, 5. Vatan Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Gamze Çiftçi..

Reklamı Geç