Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKATLILAR, İLHAMİ ÖZEL İLE DEĞİŞİM DEDİ..

91 dernek, 637 delegeye

91 dernek, 637 delegeye sahip olan Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’in merakla beklenen kongresi değişimle sonuçlandı. Kırmızı listeyle Mahbip Dilek 30 oy, Mavi listeyle Halil Bakan 81 oy ve Beyaz listeyle İlhan Bayram’ın 151 oy aldığı kongrede kazanan Yeşil listeyle 283 oy alan İlhami Özel oldu. Dört adayın elele birlik ve beraberlik görüntüsü verdiği kongre sonunda daha güçlü TOKDEF mesajları verildi.

İstanbul’da Tokatlı hemşerilerin en büyük sivil toplum örgütlenmesi Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’in 5. olağan genel kurulu Yenidoğan Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. 91 dernek, 637 delegesi bulunan federasyonun kongresine; CHP Milletvekili Özgür Karabat, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yasin Ilgar, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Almus Kınık Belediye Başkanı Güven Arslan, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Özgür Erdem, İSTAÇ AŞ Başkanvekili Alper Yeğin, İBB Başkan Danışmanı Murat Kantekin, CHP Ümraniye ve İBB Meclis Üyesi Sacit Eyüboğlu, CHP Ümraniye Meclis Üyesi Şenol Berk,  ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve çok sayıda hemşeri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığını ise Umut Çakır yaptı. Geçmiş dönem gelir ve gider raporları ile denetim kurulu raporunun okunarak onandığı kongre daha sonra konukların selamlama konuşması ile devam etti. CHP Milletvekili Özgür Karabat, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Tokatlı hemşerilerin birlik ve beraberliğine vurgu yapan konuşmalar gerçekleştirdiler. 4 adayı sahneye davet eden Başkan Turan Hançerli, daha güçlü TOKDEF için birleşme mesajları verdi.

Seçimler maddesinde ise dört aday yarıştı. Mevcut Başkan Halil Bakan, Mahbip Dilek, İlhami Özel ve İlhan Bayram 10’ar dakika proje ve hedeflerini anlattılar. Tüm adayların TOKDEF’i kalkındırmayı hedefleyen projelerini anlatımından sonra seçimlere geçildi. 555 oy kullanılan kongrede; Kırmızı listeyle Mahbip Dilek 30 oy, Mavi listeyle mevcut başkan Halil Bakan 81 oy ve Beyaz listeyle İlhan Bayram 151 oy alırken, 283 oyla kazanan taraf Yeşil liste İlhami Özel oldu. Kongre sonunda dört aday sahnede elele birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yeni Başkan İlhami Özel, daha güçlü TOKDEF için hep birlikte çalışacaklarını kaydetti.

Reklamı Geç