Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE VE SULTANBEYLİ 29 AĞUSTOS’TA KONGREYE GİDİYOR..

Bir süredir kongre yapılması

Bir süredir kongre yapılması beklenen Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ümraniye ve Sultanbeyli gibi ilçelerinde takvim nihayet belli oldu. Yönetim istifalarıyla geçtiğimiz aylarda görevden düşen Ümraniye ve Sultanbeyli ilçe örgütleri genel merkez kararıyla 29 Ağustos Pazar günü kongresini yaparak yeni ilçe yönetimlerini seçecek.

CHP Ümraniye ve Sultanbeyli İlçe Örgütleri için bir süredir pandemi nedeniyle yapılamayan kongrelerin takvimi nihayet belli oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzalı kararla her iki ilçe de 29 Ağustos Pazar günü kongresini yaparak yeni ilçe yönetimlerini seçecek.

Kongre kararına ilişkin bir açıklama yapan CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Hayati Bozkaya; “Genel Merkezi’mizin ilçemiz için almış olduğu karar ile birlikte olağanüstü kongremiz 29 Ağustos 2021 tarihinde yapılacaktır. Bilinsin ki; heyecanımız yüksek, yolumuz uzun, partimizin iktidar hedefleri doğrultusunda örgütümüz ile birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yapılacak olan kongre, yine bir demokrasi şöleni içinde geçecektir. Kongremizin, ilçemiz ve örgütümüz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Belirlenen kongre takvimi hakkında telefonla bilgi aldığımız CHP Ümraniye İlçe Başkanı Mustafa Özer de; “Partimiz MYK’sı tarafından alınan seçim tarihi kararının örgütümüz ve ilçemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Emeğin, adaletin ve birliğin pekişeceği bir kongre süreci olmasını temenni ederim” dedi. Her iki ilçeden kongre çalışmaları ve adaylara ilişkin kamuoyunu bilgilendirme yönündeki haberlerimiz devam edecek.

Reklamı Geç