Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE RAMAZAN DOLU DOLU DEVAM EDİYOR..

Ümraniye Belediyesi’nin, Ramazan Etkinlik

Ümraniye Belediyesi’nin, Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlediği programlar tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Hasan Can, her akşam Ramazan Etkinlik Alanı’na gelerek vatandaşlarla buluşuyor.

Ümraniye Belediyesi Ramazan Etkinlikleri 7 Haziran Çarşamba akşamı; çocuklar için yapılan etkinlikler kapsamında Allah’ı Arayan Çocuk Hayy Bin Yakzan animasyon filmi ve Volkan Abi ile Eğitici Şarkılar interaktif etkinliği ile devam etti. Etkinliğe katılan çocuklar; illüzyon, kukla, stand up gösterileri, yarışmalar ve eğitici interaktif etkinliklerle neşeli dakikalar yaşadılar.

Ramazan etkinlikleri iftardan sonra da Ramazan’ın her akşamı gerçekleştirilen Mukâbele ile devam etti. Ayrıca etkinlik alanındaki Gençlik Meclisi Standında düzenlenen Fasıl Zaman’ı programına konuk olan Sanatçı Necip Fazıl Karadağ’ın eserleri de Ümraniyelilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Ramazan Etkinlik Alanı’nda bulunan hemşehri derneklerinin çadırlarını ziyaret eden Başkan Hasan Can ve Kaymakam Suat Dervişoğlu vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaretlerde Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları da bulundu.

Reklamı Geç