Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİR DÜNYA MARKASI DAHA ÜMRANİYE’DE

Giyim sektörünün Ümraniye’deki öncü

gelinlikacilis2Giyim sektörünün Ümraniye’deki öncü kuruluşlarından Şafaklar Giyim, gelinlikte de bir dünya markasını halkın ayağına getirdi. Gelinlikte bir dünya markası olan İtalyan VIVIEN Ümraniye mağazası görkemli bir törenle hizmete girdi.

Özellikle düğün alışverişi denildiğinde akla gelen ilk kuruluşlar arasında olan Ümraniye’deki Şafaklar Giyim, markalar zincirini zenginleştirmeye devam ediyor. Ümraniye’de giyim sektörünün öncü kuruluşlarından olan İşadamı Murat Daşdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndaki Şafaklar Giyim, ilçeye kazandırdığı onlarca markaya bir de gelinlikte dünyanın sayılı markalarından olan İtalyan VIVIEN ANGEL’i ekledi. Mağazanın görkemli açılış töreninde ünlü mankenler tarafından Alemdağ Caddesi üzerinde tanıtılan göz kamaştırıcı gelinlik modelleri vatandaşların ilgisini çekti. Gün boyu süren açılışta birbirinden güzel mankenler, genç kızların hayallerini süsleyen dünya markası ANGEL’in gelinlikleri ile Alemdağ Caddesi’ni renklendirdi. İş dünyasının önde gelen isimleri de açılışa katılarak Şafaklar Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Daşdemir’e ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini iletti.

gelinlikacilis4Mağazanın açılış kurdelasını ise Ümraniye Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Müdürü Emre Erkovan, Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Ümraniye Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Resul Taşçı, Ümraniye Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız, İşadamı Onur Çukurlu, ESSİAD Üyesi İşadamları Hakan Narmanlı, Avukat Özgür Kip, Ak Çeyiz Ali Ak, Mali Müşavir Erbay Yağışan, Orkun Kınay, Erdoğan Karatay, Gürbüz Elektrik İdris ve Gürbüz Bozkurt, Levent Karasal, Kadir Özkan, Nisa Kuaför Devrim bey ve daha bir çok seçkin konuk dualarla kesti.

gelinlikacilis3Açılış sonrasında mağazayı gezen davetliler, farklı ambians ve ışıl ışıl dekor karşısında hayranlıklarını dile getirdiler. Açılışta gazetemize özel açıklamalarda bulunan Şafaklar Giyim Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda ESSİAD yöneticisi Murat Daşdemir, dünya markalarını bölge insanıyla buluşturarak Ümraniye’nin gelişmesine ve kalkınmasına önemli bir katkı sağladıklarını ifade etti. Hedeflerinde daha çok markayı bölge insanıyla buluşturmak ve giyim sektöründe tüm ihtiyaçların bir arada bulunabileceği büyük bir AVM tarzı düşünceleri olduğunu da kaydeden Daşdemir, “Tercih merkezi oldukça, kaliteyi insanlarımızın ayağına getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç