Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BURHAN BAYRAK’IN YERİNE ATANAN MUSTAFA AKHAN GÖREVE BAŞLADI..

Uzun yılar Çekmeköy’de başarıyla

Uzun yılar Çekmeköy’de başarıyla görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, hizmet yarışı bayrağını yeni Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akhan’a devretti. Yeni Müdür Akhan, “İstanbul’un güzide ilçelerinden Çekmeköy’e eğitim lideri olmaktan heyecan duyuyorum” dedi.

Değişim yaşanan Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Burhan Bayrak’ın yerine atanan Mustafa Akhan yeni görevine başladı. Görev devir teslim töreninin ardından bir mesaj yayımlayan Burhan Bayrak, “Emanet emin ellerde; sevgili dostum Mustafa Akhan’a bayrağı teslim etmenin mutluluğunu yaşadım. Başka yol hikayeleri yazmak üzere” derken yeni müdür Akhan da yayımladığı mesajda; “İstanbul’un güzide ilçelerinden Çekmeköy’e eğitim lideri olmaktan heyecan duyuyor ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın kalplerine dokunacak olmanın haklı gururunu yaşıyorum” diyerek şunları kaydetti:

“Çekmeköy İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak 09.10.2023 tarihi itibarı ile göreve başlamış bulunmaktayım. Cumhuriyetimizin 100. yılında bakanlığımızın eğitimde Türkiye yüzyılı vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği ve geçireceği tüm çalışmaların hedefine ulaşabilmesi için tüm yönetici ve öğretmenlerimizle birlikte çocuklarımız ve Çekmeköy halkının hizmetinde olacağız. Güvenerek bizleri bu göreve layık gören bakanlığımız yöneticilerine, İl Müdürümüz Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür’e ve benden önce ilçemizde görev yapmış olan ve benim de yakından tanıdığım Ahmet Aktaş ile Burhan Bayrak müdürlerime gönülden teşekkür ediyorum.”

Reklamı Geç