Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HİÇ BİR PARTİYLE, HİÇ BİR SURETTE, HİÇ BİR ANLAŞMA VE HİÇ BİR İTTİFAK OLMAYACAK…”

İlçe Başkanı Ömer Zahit

İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet ve partililerle beraber ilçe başkanlığında yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek kamuoyuna önemli mesajlar veren Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Yücel Evsen, “Hiç bir partiyle hiçbir surette hiçbir anlaşma ve hiçbir ittifaka girmeyeceğiz. Milli Görüş belediyeciliğini bu şehirde yeniden tesis etmek için 31 Mart akşamı son sandık açılıncaya ve son oy sayılıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine doğru siyaset atmosferi ısınmaya devam ederken; Çekmeköy’de bir sürpriz yaşatan Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Yücel Evsen’in Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan aday adaylığı gündem oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın ÇEKMÜDER’i ziyaret etmesinin ardından gelen aday adaylığı başvurusu geniş yankı uyandırdı. Uzun yıllar siyaset yaptığı Ak Parti Teşkilatı’nda ilçe başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği gibi görevlerde bulunan Evsen’in Yeniden Refah Partisi adaylığının dengeleri değiştireceği kamuoyunda sıkça dillendiriliyor.

İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet, ilçe yöneticileri ve partililerle beraber Yeniden Refah Partisi ilçe başkanlığında yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek aday adaylığını ve seçim gündemini değerlendiren Yücel Evsen, iddialı açıklamalarda bulundu. Çekmeköy’de sahada en hazır parti olduklarını ifade eden İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet da yaptığı açıklamada yaklaşık 9 aydır görevde bulunduğunu kaydederek; “50 kişilik yönetim, 18 kişilik gençlik kolları ve 14 kişilik kadın kollarımız hazır durumda. Ayrıca 21 mahallemizde teşkilatımız hazır. Baş müşahit ve okul sorumlularımız da belirlendi. Yerel seçimlere hazırız. Yücel Başkanın aday adaylık süreci devam ediyor. Teşkilatımızın tamamı kendisine destek veriyor. İnşallah çok yakın zamanda ‘hayırlı olsun’ diyeceğiz” dedi.

Gazetecilerin yerel seçim gündemine ilişkin sorularını da yanıtlayan Belediye Başkan Aday Adayı Evsen, 31 Mart akşamı son sandık açılana ve son oy sayılana kadar durmadan, yılmadan mücadele etmeye devam edeceklerini ve başka bir partiyle hiçbir surette ittifak anlaşmasına girmeyeceklerini kaydetti. Partisi’nin tavanda bir ittifak yapması halinde bile Çekmeköy’de geri adım atmayacaklarını ifade eden Evsen, “Ekibimizle, projelerimizle ve düşüncelerimizle milletimizin huzuruna çıkıp destek isteyeceğiz ve Çekmeköy halkının teveccühü ile asla ve asla geriye dönüp bakmayacağız. Hele bir aday olalım nasıl olsa Millet İttifakı var, Cumhur İttifakı var. Bir belediye başkan yardımcılığı kaparız düşüncesiyle bu yola çıkmadık. Hedefimiz Milli Görüş belediyeciliğini bu şehirde yeniden tesis etmekte kararlıyız” şeklinde konuştu.

Şehir içi ulaşım, trafik ve imar gibi konulara yönelik sorulara da yanıt veren Evsen, “Her geçen gün büyüyen Çekmeköy’ün yeşil doğasına, havasına ve çevresine sahip çıkacağız. Yeşil alanları inşaata değil tarım alanlarına açacağız. Üretim ekonomisini teşvik eden bir yerel yönetim anlayışını egemen kılacağız. Çekmeköy’ü bu şehrin tüm sokaklarını ve caddelerini bile Çekmeköy’lü bir ekiple yöneteceğiz. Çekmeköy’ün sorunlarını ve çözüm yollarını bile kadroları işbaşına getireceğiz. Çekmeköy’ü Çekmeköy’lüler yönetecekse ben de ekibim de Çekmeköy’lüyüz” dedi.

İktidar Ak Parti’de uzun yıllar aktif siyasetten sonra neden Yeniden Refah Partisi? Sorusuna da yanıt veren Evsen, “Bir yerde eleştirileriniz işe yaramıyor, sözleriniz dinlenmiyor ve kaale alınmıyorsanız orada durmanın bir anlamı yoktur. Söylem ve eylemlerin birbirini tutmadığı bir yerde daha fazla durmanın bir anlamı olmadığını gördüğüm için yeni bir yola çıktım. Yeniden Refah Partisi bu ülkenin hızla yükselen trendi ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın fikir ve düşünceleri herkesin takdirini topluyor. Tabandan gelen talep üzerine bugün bu çatı altındayız” şeklinde konuştu.

Sosyal ve kültürel alanlardan spor, sanat ve şehirleşmeye kadar pek çok alanda onlarca projesi olduğunu kaydeden Evsen, “Sosyal belediyecilikte yapılması gereken işlerin başında çalışan anneler için Çalışan Annenin Evi projesini geliştirmiştik. Her mahalleye Çalışan Anne Evlerini mutlaka yapacağız. Sabah işe giden anne çocuğunu oraya bırakacak, akşam da oradan alacak ve tabi ki bu hizmet ücretsiz olacak. Yine Çekmeköy’de dershaneye gidenlerin oranı yüzde 96’dan yüzde 40’lara düşmüş durumda. Boş duran kültür merkezlerini okul sonrası üniversiteye hazırlık kursu olarak değerlendireceğiz. Bunlar için ekstra bütçe ve yeni binalara gerek yok. Çekmeköy’de çok sayıda boş arazi var ve bu araziler tarımda değerlendirilebilir. Onlarca projemiz ve bu projeleri hayata geçirecek ekibimiz hazır günü geldiğinde hepsini tek tek kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

Reklamı Geç