Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÇEKMEKÖY’DE AYDOĞDU’YA DESTEK BÜYÜYOR..

Çekmeköy’de mevcut başkan Ahmet

Çekmeköy’de mevcut başkan Ahmet Poyraz’la ‘ustalık’ dönemine hazırlanan Ak Parti, tabanın ve toplumun tüm kesimlerine hitap edecek bir meclis üyesi listesi hazırlığında. Meclis üyesi aday adaylarından Bülent Aydoğdu, gerek Samsunlu hemşerilerinin tam desteği gerekse de başarılı genç işadamı kimliği ile dikkatleri üzerine topluyor…

Mart 2019 yerel seçimlerine doğru belediye başkan adaylarını belirleyerek saha çalışmalarını yoğunlaştıran Ak Parti’de meclis üyesi aday isimleri de öne çıkmaya başladı. Çekmeköy’de mevcut başkan Ahmet Poyraz ile ‘ustalık’ diye adlandırılan 3. döneme hazırlanan Ak Parti’nin meclis üyesi aday adaylarından hayırsever işadamı Bülent Aydoğdu, başta Samsunlu hemşerileri olmak üzere herkesten ve her kesimden destek görüyor.

Genç ve dinamik kişiliği ile dikkat çeken Aydoğdu’nun hem partisine hem de bölgenin gelişimine önemli katkılar sunacağına inanan kamuoyu, Ak Parti’nin tabandan gelen isimlerle başarı çıtasını daha da yükselteceğine inandıklarını dile getiriyor.   

SAMSUNLULAR ÇEKMEKÖY’DE BÜLENT AYDOĞDU İÇİN BİRLEŞTİ..

Gösterdiği birlik ve dayanışma ruhuyla, kurtuluş savaşında ilk kıvılcımının yakıldığı yer olan Samsun, Çekmeköy için kenetlendi. Çekmeköy’de hemşerileri Ak Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Bülent Aydoğdu’ya tam destek veren Samsunlular, başarılı işadamına sahip çıkma kararı aldı. İstanbul’da 500 bin kişiyi temsil eden Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON), Çekmeköy ilçesinde tanınmış iş adamı Bülent Aydoğdu’yu tüm gücüyle destekleme kararı aldı. 

Hayırsever işadamı kişiliğiyle tanınan Samsunlu İşadamı Bülent Aydoğdu’nun Çekmeköy bölgesindeki itibarının da altını çizen SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş tüm Samsunlulara destek çağrısı yaptı.

SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş, Anadolu Sadef Başkanı Halit Katı ve tanınan iş adamı Bülent Aydoğdu, Belediye Meclis üyeliği adaylığının ardından Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Konut sektöründe birbirinden başarılı projelere imza atan Bülent Aydoğdu, çevresinde sevilen bir isim. Aydoğdu’nun siyasette de başarılı işler yapacağına inandıklarını kaydeden Çekmeköylüler, Ak Parti’nin toplum tarafından sevilen isimlerle daha da başarılı olacağını dile getiriyor.

Reklamı Geç