Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYESPOR YENİ DÖNEMDE YENİ HEDEFLERE..

Eski başkan Tarık Aksar’ın

Eski başkan Tarık Aksar’ın görevinden istifa etmesinin ardından genel kurulunu yaparak yeni başkan Ömür Aydın’ı seçen Ümraniyespor’un yönetimde yeniden görev alan başarılı genç işinsanı Nedim Can Sipahi, kulübün gücüne güç katmaya devam ediyor.

Bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele eden Ümraniyespor, yeni başkan Ömür Aydın ve yönetimi ile tazelendi. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’den düşen Ümraniyespor’u daha ileriye taşıma mesajları veren yeni başkan Aydın, altyapı geliştirme, tesisleşme ve gençlik politikalarını öne çıkaran bir vizyon sunarak camianın geleceğine ışık tutmayı hedefliyor. Ümraniyespor’un yönetiminde yeniden görev alan başarılı genç işinsanı Nedim Can Sipahi de kulübün gücüne güç katmaya devam edecek. Kamuoyunda sevilen bir isim olan Sipahi’nin yeni dönemde de Ümraniyespor’a önemli katkı ve destekler sunacağı konuşuluyor.

Ümraniyespor kongresinde Başkan Ömür Aydın’ın yanı sıra, Yunus Emre Tolan, Gökhan İbrahimağaoğlu, Gürol Yanık, Zafer Sevencan, Şükrü Gökhan, Ahmet Alkılıç, Rıdvan Erbaş, Nedim Can Sipahi ve Cem Sultan Yazıcı da yönetim kurulunda görev alan isimler arasında yer aldı. Erdal Canel, İrfan Şeker, Osman Ceylan, Mehmet Emin Arslan ve Avni Karal ise yedek yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendi. Denetim kurulu ise Mucip Kopuz, Ahmet Öztürk ve Ziya Keskin’den oluşuyor. Yedek denetim kurulu ise Serdar Zirekoğlu, Erhan Yıldırım ve Kadir Er’den oluşuyor.

Reklamı Geç