Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tokat İli Karakaya Köyü Derneği, Hasan Bakan’la Devam..

Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren

Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren Tokat Karakaya Köyü Derneği, 14. olağan genel kurulunu yaparak mevcut başkan Hasan Bakan ve yönetimi ile yola devam yönünde tercihini kullandı. İki adayın yarıştığı kongrede Ali Şimşek’in aldığı 111 oya karşılık 133 oyla yeniden başkan seçilen Hasan Bakan, “Sizlerden almış olduğumuz destek ve güçle yeni dönem çok daha verimli geçecek” dedi..

Tokat İli Karakaya Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 14. olağan genel kurulu Sancaktepe Genco Erkal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tokatlı hemşerilerin yoğun ilgi gösterdiği kongreye; TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel, CHP Belediye Başkan Aday Adayları Muharrem Aydın ve Gazi Karakurt, Muhtar Nilüfer Kantekin, belediye meclis üyesi aday adayları, dernek başkanları ve çok sayıda hemşeri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede geçmiş dönem yönetim ve denetim raporları oybirliği ile onandı. İbrahim Özdemir’in divan başkanlığı yaptığı kongrenin divan katip üyeliklerini ise Veysal Sarar ve İbrahim Özdemir yaptı.

Kongrede yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan dernek başkanı Hasan Bakan, 2021 yılını pandemi süreci nedeniyle istedikleri performansı sergileyemediklerini ancak 2023 ve yeniden göreve gelmeleri halinde önümüzdeki dönemde çok daha verimli işler yapmayı planladıklarını kaydetti. Zor döneme rağmen Karakaya Köyü’nün okul, çevre düzenlemesi, seyirtepesi ve tabela gibi bazı hizmetlerini yerine getirdiklerini kaydeden Bakan, yıl içerisinde düzenledikleri Domates-Biber Festivali ile hemşeriler arasında birlik ve beraberliği sağlayan muhteşem bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yeni dönemde seçilmeleri halinde daha güzel festivaller ve organizasyonlar düzenleyeceklerini söyleyen Bakan, “Bundan sonrası icraat dönemi olacak. Elbirliği ile köyümüzü kalkındıracak ve hemşerilerimiz arasında birlikteliği güçlendirecek çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu. Kongrede daha sonra seçimlere geçildi ve iki liste aday oldu. Ali Şimşek’in almış olduğu 111 oya karşılık mevcut başkan Hasan Bakan 133 oyla Karakaya Köyü’nün yeni dönem başkanı seçildi. Kongre sonunda hemşerilerine teşekkür eden Hasan Bakan, “Şimdi hep birlikte elele vererek dayanışmamızı daha da büyütme ve güçlü kılma zamanıdır” dedi.

Reklamı Geç