Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Neval Kütük

YALNIZLIK VE DÖNÜŞÜM..

Kişi yalnızlık hissettiğinde terk edildiğini hisseder. Bu histen kurtulmak için yalnızlık duygusunu farketmek, kabullenmek ve bu duyguyla yüzleşmek gerekir.

Tek başınalık hissi güzel bir şeydir ama sevgi dolu iletişimlerde bulunmak da mutluluk verir. O yüzden hem teklik hem de çokluk hissini yaşamak gerekir. “Yalnızlığı Aşma Sanatı” Değişim Programı sayesinde bütünlük ve denge içinde olacaksınız. Değişim programının size sağladığı içsel ve dışsal dönüşüm sayesinde hem beden hem de zihin, duygular dönüşüme uğrayacak. Böylece hayatla ve insanlıkla olan bağınız kuvvetlenecektir.

Dünya Değişim Akademisi’nde “Yalnızlığı Aşma Sanatı” Değişim Programı sayesinde yalnızlık artık size acı gelmeyecek. Yalnız olmadığınızı hissedeceksiniz. Tekliği ve tek başınalığı yaşadığınızda yalnızlık korkutucu olmayacak. Sessizliği dinlemek, içinize dönmek, özvarlığınıza odaklanmak muazzam bir huzur verecek.

“Yalnızlığı Aşma Sanatı” Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program sekiz çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırk beş dakika  sürüyor.  Her çalışmada yalnızlığı nasıl aşmanız ile ilgili derin, kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Yalnızlık, korkutucu ve ürkütücü bir duygudur. Genelde insanlar yalnızlıktan korkar. Fakat yalnızlık tekbaşınalığa dönüşünce yalnızlık acı verici halden çıkarak, haz verici hale gelir. Yalnızlık korkusu terk edilmişlik duygusunun oluşmasına neden olur.

Değişim teknikleri ve değişim nefeslerini her gün uyguladığınızda öz varlığınızla bir bütünleşme yaşayacaksınız. Bütünlük hissi sizi yalnızlıktan kurtarıp, tek başınalık hazzına davet edecek. Yalnızlık içine daldığınızda orada kalmak isteyeceksiniz ama toplumdan da kaçmayacaksınız.

Yalnızlık hissettiğinizde özlem duygusu da ortaya çıkar. Özlemin acı vermemesi için farkındalığınızı tekamül yolunda güçlendirerek, yalnız olmadığınız gerçeğiyle yüzleşmeniz gerekmektedir.

Değişim teknikleri sayesinde bilinç genişleyince ve terk edilmiş korkusu ortadan kalkınca, yalnızlık artık sizi rahatsız etmeyecektir. Hiçbir zaman yalnız olmadığınızı kabulleneceksiniz ve yaşamı kucaklayacaksınız. Yaşadığınız olumsuz görünen olayları da kabullenecek ve teslimiyet içinde olacaksınız. Teslimiyet ve güç, size hayatınızda bir destek sağlayacak. Değişiminiz böylece günden güne hızlanacaktır.

Mutlu değişimler…..

Neval Kütük / Değişim Uzmanı – Dünya Değişim Akademisi
www.dunyadegisimakademisi.com.tr nevalkutuk77@gmail.com 0530 877 06 04

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Reklamı Geç