Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN KANDEMİR, “SAHAYA İNME ZAMANIMIZ GELDİ..”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile bölgede görev yapan yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek günlerini kutlayan Türk siyasetinin en genç siyasi oluşumu Zafer Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Atakan Kandemir, “Basın ve ifade özgürlüğü demokratik yaşamın olmazsa olmazıdır” dedi.

Prof. Dr. Ümit Özdağ genel başkanlığındaki Türk siyasetinin en genç oluşumu Zafer Partisi, teşkilatlanma çalışmalarını hızla tamamlıyor. Bu minvalde İstanbul’un 39 ilçesinde teşkilat yapısını kuran Zafer Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı da sahaya inmeye hazır. İlçe Başkanı Atakan Kandemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle biraraya geldiği bölge yerel basın mensuplarına önemli değerlendirmelerde bulundu. “Basın ve ifade özgürlüğü demokratik yaşamın olmazsa olmazıdır” diyen Başkan Kandemir, “Halkın haber alma hakkı basın ve ifade özgürlüğü ile mümkündür. Zafer Partisi özgürlüklere ve demokrasiye büyük önem veren bir partidir” dedi.

Yeni ilçe binasında gazeteciler gününü kutlayan Başkan Kandemir, “Fiziki yapımızı, iç işlerimizi ve kadrolarımızı tamamladık önümüzdeki günlerde sahaya inmeye hazırız. Bu noktada gerek siz yerel basınımız gerekse toplumun diğer tüm katmanları ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte istişare halinde kamuoyu önüne çıkacağız ve bu ülke için, bu millet için kurtuluş reçetemizi ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

Zafer Partisi’ni kurmak için ayrıldıkları önceki partilerini Çekmeköy’de 52 kişi ile kurduklarını oysa Zafer Partisi’ni yüzlerce kişi ile kurduklarını kaydeden Başkan Atakan Kandemir, “Yepyeni bir heyecan ve aşkla çıkmış olduğumuz millete hizmet yolunda çok büyük iddialarımız var. Zafer Partisi, yurdun dört bir yanında olduğu gibi İstanbul’un 39 ilçesinde ve Çekmeköy’de teşkilatlanma çalışmalarını hızla tamamlamış ve vatandaşa gitme aşamasına gelmiştir” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç