Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİAD’DA BİRLİK VE BERABERLİK GÖRÜNTÜLERİ..

Yeni dönemde daha eğlenceli

Yeni dönemde daha eğlenceli ve daha keyifli programlara imza atan Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD, üyelerine hem kaynaşma hem de stres atma fırsatı sunuyor. Birlik ve beraberlik görüntülerinin sergilendiği aktivitelerde genç sanatçılar da kendini tanıtma imkanı buluyor. 

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD), eğlenceli ve keyifli aktivitelerle farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Üyelerine yönelik bir dizi etkinlik programını dernek merkezinde gerçekleştiren ÇEKSİAD, üyeler arası kaynaşma ve dayanışmanın da merkezi oluyor. Dernek merkezinde düzenlenen yemekli organizasyonlara üyelerin yanı sıra ilçe protokolü de davet ediliyor. Fatih Özen Sanat Akademisi ve genç ekibinin de türküleri ile renk kattığı renk kattığı güveç programı, kaz gecesi ve hamsi gecesi renkli görüntülerle gerçekleşti.

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak; “Akademi olarak sadece üyelere değil toplum yararına faydalı aktiviteler yapmak amacındayız. Yine bu organizasyonlara derneğimizin genç üyelerini özellikle davet ederek kurucu iş adamlarımızın tecrübe ve bilgilerinden istifade etme ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu ve buna benzer, toplum yararına olacak aktivitelerimizi daha da zenginleştirerek hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç