Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÜMRANİYE’NİN ADAY ADAYLARI BİRLİK MESAJI VERDİ..

Yerel seçime doğru adaylık

Yerel seçime doğru adaylık heyecanı zirvedeyken; tüm aday adaylarını aynı sofrada buluşturarak birlik ve beraberlik mesajları veren CHP Ümraniye Örgütü, bu kez çok daha iddialı olduğunu ortaya koydu.

Mart 2019 yerel seçimlerine sıkı bir hazırlık yapan CHP Ümraniye Örgütü, belediye başkanı aday adaylarını ve meclis üyesi aday adaylarını aynı sofrada buluşturarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, Geçen seçimin başkan adayı Sacit Eyüboğlu, ilçe başkanlığından istifa ederek aday adayı olan Cafer Aktürk, Aysun Şengül ve Hüseyin Avni Yardımcı ile tüm meclis üyesi aday adaylarının kahvaltı buluşmasına örgütlenmeden sorumlu il başkan yardımcısı Yusuf Erciyas da katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Güne daha sonra Alemdağ Caddesi üzerinde esnaf ziyareti ile devam eden CHP aday adayları ve ilçe yöneticileri verimli bir çalışmaya imza attı.

Aday adayları buluşmasında selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, Trakya’nın ardından önceki gün Ankara’da yaşanan tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anarak ihmaller zinciri iddialarını yineledi. Siyasi iktidara ağır eleştiriler getiren Can Kıran, “Ekonomik kötüleşmeyi bile ülkenin bekasına bağlayan bir zihniyet var karşımızda” dedi.

Bilgi, birikim, tecrübe ve donanımla tüm adaylarla birlikte tek aday etrafında kenetlenip Ümraniye ve İstanbul’u mutlaka kazanacaklarını kaydeden Can Kıran, “Bizim en büyük projemiz insanları mutlu etmektir. Yapılan son araştırmalarda en mutlu insanların CHP’li sosyal demokrat belediyelerin yönetimindeki ilçeler olduğu herkesin malumudur” şeklinde konuştu. Kentsel dönüşümü yerinde gerçekleştireceklerini ifade eden Can Kıran, “Sorunlar çok ama çözümleri de içinde. Tüm problemlerin çözümünde umut olacağız” dedi.

CHP’nin örgütlenmeden sorumlu il başkan yardımcısı Yusuf Erciyas da yaptığı konuşmada; “İstanbul’un 39 ilçesi başta olmak üzere yurdun dört bir yanında bu sefer farklı hazırlanıyoruz, bu kez çok daha güçlüyüz ve çok daha iddialıyız. Kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, mahalle ve ana kademe yönetimlerimizle bu kez ezberleri bozacağız. İktidarı saraydan alıp halka vermekte kararlıyız. Ümraniye ve İstanbul sosyal belediyeciliği hak ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart’tan büyük başarıyla çıkacağız” dedi.

CHP Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayları Sacit Eyüboğlu, Cafer Aktürk, Aysun Şengül ve Hüseyin Avni Yardımcı da yaptıkları konuşmalarda; içlerinden kim aday olursa olsun mutlaka o aday etrafında kenetlenerek tek hedeflerinin Ümraniye’de sosyal demokrat belediyeciliği hakim kılmak olacağını dile getirdiler. Belediye başkan aday adaylarının daha güçlü CHP mesajları vermesi partililer tarafından heyecan yarattı.

Reklamı Geç