Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIRKDİLİMLİLER PİKNİKTE BİRLİK MESAJI VERDİ..

Şevket Çalışkan başkanlığındaki Yozgat

kırkdilpik3Şevket Çalışkan başkanlığındaki Yozgat İli Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü Yardımlaşma Derneği, Beykoz’da düzenlediği piknik organizasyonu ile biraraya getirdiği yüzlerce hemşerisine keyifli ve eğlenceli bir gün yaşattı.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte düzenlenen piknik organizasyonları da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle yöre derneklerinin düzenlediği piknik şölenleri İstanbul’un çeşitli mekanlarında coşkuyla gerçekleşiyor. Yozgat İli Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü Yardımlaşma Derneği’nin bu sene de Beykoz Kaymakdonduran Piknik alanında organize ettiği etkinlik bu organizasyonlardan biriydi.

kırkdilpik2Geçtiğimiz hafta sonu Beykoz’da buluşan Kırkdilimli hemşeriler hem piknik yaptı, hem de doyasıya eğlencenin tadına vardı. Piknikte derneğe destek ve katkıda bulunan işadamlarına teşekkür belgesi verildi. Yozgat Federasyonu yöneticileri, Çekerek dernek başkanı ve yörenin önde gelen işadamları; Hüseyin Turgut, Musa Şengül, İbrahim Turgut, Yusuf Yazar ve daha bir çok isim organizasyona katılanlar arasındaydılar.

kırkdilpik1Piktinte konuşan Dernek Başkanı Şevket Çalışkan, hemşeriler arasındaki dayanışmayı pekiştirmeye devam ederken sıladaki memleketlerine yaptıkları destek ve katkıları da sürdüreceklerini kaydetti. Birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Çalışkan, tüm hemşerilerini dernek çatısı altında dayanışmaya davet etti. İşadamları ve davetliler de daha güçlü bir yapı için hemşerilerine birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Piknikte yöresel sanatçılar eşliğinde halay çekip eğlenen hemşeriler, yöreye has ‘senebaşı’ gösterisiyle keyifli anlar yaşadılar.

kırkdilpik4

kırkdilpik5

Reklamı Geç