Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MESLEKTAŞIMIZ KARAKOÇ 1. BÖLGEDEN VEKİL ADAYI..

24 Haziran seçimine giden

24 Haziran seçimine giden yolda merakla beklenen milletvekili listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sunuldu.  Listelerde birçok sürprizler yaşanırken, Saadet Partisi İstanbul 1. bölgeden gazeteci meslektaşımız Recep Karakoç’a listesinde yer verdi.

Uzun yıllar gazetecilik görevi yürüten Recep Karakoç, Saadet Partisi’nin İstanbul 1. bölge 19. sırasında yer aldı. Sultanbeyli İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Karakoç, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili olmak için mücadele edecek.  Yöre Haber Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Karakoç, adaylığının açıklanmasından sonra gazetemize yapmış olduğu değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Gazetecilik mesleğimde uzun yıllar halkımızın sesi olduk. Şimdi, bu mücadelemi Saadet Partisi çatısı altında TBMM’ye taşımak istiyorum. Bundan dolayı aday adaylığımız söz konusu oldu. Partimiz, bizlere listesinde yere vererek yolumuzu açtı. Çıkmış olduğumuz bu yolun ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

KARAKOÇ KİMDİR?

1983 yılında Ardahan’da dünyaya geldi. İlkokul birinci sınıfı Ardahan’da okuduktan sonra 1989 yılında Sultanbeyli’ye göç etti. İlköğretim ve lise eğitimini Sultanbeyli’de tamamladı. Lise yıllarında Milli Gençlik Vakfı okul temsilciliği görevinde bulundu. 2001 yılında girdiği üniversite sınavında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Muhasebe bölümünü kazandı ve ilk Üniversitesini okudu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni kazanarak ikinci Üniversite eğitimini tamamlamış oldu.  Üniversite mezuniyetinden sonra Sultanbeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunda iki yıl vekil öğretmenlik görevinde bulundu.

2005-2007 yılları arasında Sultanbeyli Anadolu Gençlik Derneği Tanıtım Birim Başkanlığı görevinde bulundu. 2005 yılında Yöre Haber isimli gazeteyi kurarak basın yayın hayatına giriş yaptı. Gazeteciliğin yanı sıra Sultanbeyli’nin ilk radyosu olan Sultan Fm’de yaklaşık dört yıl program hazırlayıp sundu. Özelleşmeden önce İstanbul Deniz Otobüsleri Büyükada iskelesinde altı yıl Terminal Sorumluluğu görevinde bulundu. Vatani görevini kısa dönem asker olarak tamamladı. Kısa dönem askerlik görevi sonrası Sultanbeyli’de günlük yayın yapan Haber Takip, akabinde Gerçek Vizyon gazetelerinde ortaklık, Genel Yayın Yönetmenliği ve köşe yazarlığı yaptı.

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti (AYGAD) Yönetim Kurulu Üyeliği görevi devam eden Karakoç, uzun yıllar Sultanbeyli Kars -Ardahan-Iğdır Derneğinde yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundu. 2014 Yerel seçimlerinde Saadet Partisi Belediye meclis üyesi adayı olan Karakoç, o tarihten buyana teşkilatta Tanıtım Birim Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı görevlerini yürüttü. Şuan İlçe Başkan Yardımcılığı görevine devam etmektedir. Orta derecede İngilizce bilen Karakoç evli ve üç çocuk babasıdır.

Reklamı Geç