Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ORDULULAR ÇEKMEKÖY’DE İFTAR’DA BULUŞTU..

Hemşerilerinin birlik ve beraberliğini

Hemşerilerinin birlik ve beraberliğini sağlayan Çekmeköy Ordulular Derneği ÇEKORDER, düzenlediği geniş katılımlı iftar organizasyonu ile başarılı bir etkinliğe daha imza attı.

cekorderiftr3Gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Sedat Erdem başkanlığındaki Çekmeköy Ordulular Derneği (ÇEKORDER), Ramazan ayı münasebetiyle düzenlediği coşkulu iftar programıyla kez daha kamuoyu gündemine oturdu. Bölgede yaşayan Ordulular’ın yoğun ilgi gösterdiği sokak iftarında buluşan işadamları, STK temsilcileri ve hemşeriler Ramazan bereketini paylaşmanın hazzını yaşadı.

cekorderiftr7Çekmeköy’deki dernek binası önünde düzenlenen iftara Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Yardımcısı Ahmet Epli, Çekmeköy Ordulular Derneği Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Merdan Özer, Erzurumlular Dernek Başkanı Baki Özdemir, Altınordu Dernek Başkanı Nedim Çelenk, Sancaktepe Ordulular Dernek Başkanı Nail İnce, Güzelyurt Dernek Başkanı Yılmaz Deniz, Toygar Köyü Dernek Başkanı Mehmet Dinçer, Akkuş Alanköyü Dernek Başkanı Ali Karaoglu, Kayabaşı Köyü Dernek Başkanı Yüksel Evsen, Üçyol Dernek Başkan Yardımcısı Ulaş Saraç, CHP Meclis Üyesi Gülali Alagöz, CHP eski belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım, Kaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seyyar Kaya ve bir çok Ordulu hemşeri katıldı.

cekorderiftr10İftarda hemşerileri selamlayan Çekmeköy Belediye başkanı Ahmet Poyraz; “Ordulular yaptığı her etkinlikle adından söz ettirmeye devam ediyor. Bizde belediye olarak yapılan her etkinlikte gerekli katkı ve desteği sağlıyoruz. Bu sokak iftarında emek veren başta dernek başkanı olmak üzere tüm Ordulu hemşerilerimi kutlarım. Kadir gecenizi şimdiden kutlar bayramınızı tebrik ederim” dedi.

cekorderiftr9Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız; “11 aydan daha değerli bir ayı geride bırakmak üzereyiz. Bugün bize sofrasını açan ve misafir eden Ordulular derneğine teşekkür ederiz. Yapılan tüm organizasyonlarda yer almaya çalışıyoruz. Ordulular bu anlamda yaptıkları etkinlikler ile Çekmeköy’de bulunan diğer derneklere örnek olmaya devam ediyor. Bu bağlamda başta dernek başkanımız Sedat Erdem olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum Kadir gecenizi şimdiden kutlar bayramınızı tebrik ederim” dedi.

cekorderiftr6Çekmeköy Ordulular Derneği başkanı Sedat Erdem; “Uzaktan yakından iftarımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Yaptığımız her organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan değerli protokolümüze destekleri için teşekkür ederim. Çekmeköy’de bulunan Ordulu hemşerilerimizi elimizden geldiği kadarıyla bir arada tutmaya çalışıyoruz. Bizler burada memleket özlemi çeken gurbetçileriz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman memleket özlemimizi bir nebze olsun dindirmeye çalışıyoruz. Kadir gecenizi şimdiden kutlar bayramınızı tebrik ederim” dedi.

cekorderiftr4

cekorderiftr1

cekorderiftr2

Reklamı Geç