Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

POYRAZ; “HALKIMIZ BİZE GÜVENDİKÇE HİZMETLER ARTACAK”

Modern ve model olma

Modern ve model olma yolundaki hızlı yükselişini sürdüren Çekmeköy Belediyesi, ilçe halkına daha iyi hizmet verebilmek için yenilediği araç filosu ile göz doldurdu. Başkan Ahmet Poyraz; “Bu halk Ak Parti’li bir belediyeye güvendiği müddetçe çok daha iyi hizmetler alacaktır” dedi.

cekarac5“Modern Çekmeköy, Model Çekmeköy” sloganıyla hizmet kalitesini her geçen yükselten Çekmeköy Belediyesi, araç filosuna kattığı onlarca yeni araçla göz doldurdu. Belediye binası önündeki törenle hizmete alınan araçlar, ilçede şehir turu attı. Yenilenen araç filosuna hasta nakil araçları, kar küreme aracı, kamyonlar, temizlik araçları ve kepçe, silindir gibi onlarca yeni araç katıldı.

cekarac3Araçların hizmete alım törenine; Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları; Şenol Çetin, Şahmettin Yüksel, Fatih Sırmacı, Latif Coşar ve Ahmet Epli, Ak Parti’li ve CHP’li belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

cekarac4Törende kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy halkına daha iyi hizmet verebilmek adına tüm imkanları değerlendirdiklerini kaydetti. “Bu halk Ak Parti’li bir belediyeye güven duyduğu müddetçe çok daha iyi hizmetler almaya devam edecektir” şeklinde konuşan Başkan Poyraz; “Göreve gelirken milletimize verdiğimiz tüm sözleri misliyle yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Çekmeköy her geçen gün daha da güzelleşiyor ve gelişiyor” dedi.

cekarac1Açılışta daha sonra kurdele kesimi yapılarak yeni araçlar Çekmeköy’e hizmet için uğurlandı.

cekarac2

Reklamı Geç