Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAVCI SAYAN ÜSKÜDAR’DA KONUŞTU..

Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde

Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Yeni Türkiye ve Başkanlık Sistemi” konulu konferansa konuşmacı olarak katılan CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve şimdilerde Ak Parti’li Savcı Sayan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

savcı sayan uskudarda 3Üsküdar, 28 Şubat’ın yıl dönümünde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Konuştuklarıyla gündem oluşturan eski CHP’li şimdilerde Ak Parti’li Savcı Sayan Cafe Siyaset’in düzenlediği panelde yine önemli açıklamalarda bulundu. Konferansa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ak Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu, bazı STK temsilcileri ve çok sayıda katılımcı ilgi gösterdi.

savcı sayan uskudarda 2Gecede konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu gece Savcı Sayan’ın gecesi. Doğrusu bizde merakla bekliyoruz. Hani derler ya gözünü daldan budaktan esirgemeyen bir dostumuz. Kendisini bu gece canlı canlı dinleyeceğiz. 28 Şubat bin yıl sürecek diyenler ya sayı saymasını bilmiyor, ya bu milleti bilmiyor, ya da ikisini de bilmiyor. Tabi 28 Şubat ve Başkanlık Sistemi üzerine elbette çok konuşulacak şey var. Bunu gündemden düşürmememiz lazım. Devamlı sıcak tutulması gereken bir konu” dedi.

savcı sayan uskudarda 4Konuşmasında başkanlık sisteminin Recep Tayyip Erdoğan için değil Türkiye için gerekli olduğunu ifade eden Savcı Sayan, 28 Şubat sürecinde yaşananları paylaşarak, gezi süreci 17-25 Aralık süreci ve Türkiye üzerinde oynanmak istenen fakat başarılamayan oyunları anlattı. Recep Tayyip Erdoğan’ın ameliyat masasına yattığı gün Mit Müsteşarı Hakan Fidan’ın İfadeye çağırılması ile beraber tezgahlanan bir takım planların deşifre edildiğini ve Türkiye’nin darbenin köşesinden kurtulduğunu anlatan Sayan, eski partisi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

savcı sayan uskudarda 1

Reklamı Geç