Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’YE BİR KALICI ESER DAHA…

Ümraniye Belediyesi tarafından Necip Fazıl

Ümraniye Belediyesi tarafından Necip Fazıl Mahallesi’nde yaptırılacak olan Necip Fazıl Mahallesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Salonunun temel atma töreni Başkan Hasan Can’ın katılımıyla gerçekleşti.

14 yılda 400’ün üzerinde kalıcı esere imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçeye yeni eserler kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Necip Fazıl Mahallesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Salonunun temel atma törenine Başkan Hasan Can ve Eşi Saliha Can yanı sıra; AK Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, Belediye Başkan Yardımcıları,  Meclis Üyeleri, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, muhtarlar, mahalle başkanları, STK temsilcileri, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mehteran Takımı gösterisiyle başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Temeli atılan Necip Fazıl Mahallesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Salonu, toplam 2182 metrekare kapalı alana sahip. Yapı; 826 metrekare 1 bodrum kat, 826 metrekare zemin kat, 265 metrekare 1. kat ve 265 metrekare 2. kattan oluşuyor. Bina oturum alanı ise; 826 metrekaredir. Binada; hamam, buhar odası, sauna, soyunma odası, depo, personel odası, yönetim odası, havuz, revir, fitness salonu, kafeterya, aletli spor salonu, mescit ve şadırvan bulunuyor.

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Başkan Hasan Can, “Dün belediyemiz tarafından yaptırılan sosyal tesis ve park açılışı sebebiyle Hatay Belen Belediyesi’ne gittik. Yaptığımız kalıcı eserlerimizin açılışlarına yetişemiyoruz. Allah’a şükürler olsun ki, 400’ün üzerinde kalıcı eserimiz var. Allah hizmetlerimizi daim eylesin” dedi. Türkiye’nin gelişiminden söz ederek konuşmasına devam eden Başkan Hasan Can, “Gençlerimiz geçmişte yaşadığımız o kötü günleri bilmiyorlar. Gençlerimize o günleri iyi anlatmamız gerekiyor. Çünkü 24 Haziran seçimlerinde yaklaşık 5 milyon civarında yeni seçmen var. Bu yeni seçmen dediğimiz kardeşlerimiz 18-19 yaşında gençlerimizdir” dedi.

“Bu memleketin büyümeye, kalkınmaya ihtiyacı var diyen” Başkan Hasan Can, “15 yılda Türkiye 80 yıla nazaran 4 katı büyüdü. 24 Haziran’da Türkiye’nin geleceğini doğrudan etkileyen bir karar vereceğiz. Bu sistemle Türkiye çok daha hızlı büyüyüp, kalkınacak. Seçimlerin milletimiz ve memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle temelini attığımız Necip Fazıl Mahallesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Salonunun hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını bitirdi. Konuşmaların ardından Başkan Hasan Can ve protokol tarafından tesisin temel atma töreni için butona basıldı.

Reklamı Geç