Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA ROMANLARA BİR DESTEK DAHA..

Roman vatandaşların sorunlarını ulusal

Roman vatandaşların sorunlarını ulusal ve yerel düzeyde irdeleyerek kısa sürede nitelikli çözümler sunan AK Parti, Üsküdar’da anlamlı bir oluşuma daha imza attı. Türkiye’nin ilk Roman Komisyonu çalışmalarına başladı.

Huzur şehri Üsküdar’da Roman vatandaşlara yönelik önemli bir oluşuma daha imza atıldı. Her vatandaşın talebi ve önerisini dikkate alarak hizmete devam eden AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Romanlara yönelik önemli bir proje için kolları sıvadı. Daha önce Selamı Ali Mahallesi’nde Romanlara özel olarak hizmet veren 1000 kişilik düğün/etkinlik ve kapalı spor salonunun kazandırıldığı Üsküdar’da bu kez Türkiyenin ilk Roman Komisyonukuruldu. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ve Yardımcısı Salih Kalyoncuo’nun desteğiyle çalışmalarına resmen başlayan Komisyon, ilçedeki Roman vatandaşlarının sorunları, ihtiyaçları ve birçok konuyu ele alarak çözüme yönelik destek sağlayacak.

“ÜSKÜDAR VE TÜRKİYE’YE HAYIRLI OLSUN”

Romanları onure eden çalışmalarından ötürü İlçe Başkanı Adem Kaan Pehllivan, Yardımcısı Salih Kalyoncuo  ve ilçedeki tüm kademelere teşekkür eden Roman Komisyonu Başkanı Ercüment Ertopuzlu, “Bu oluşumu önemseyen ve kendisine bağlı tek komisyon olması ile biz Romanları ayrıca onure eden teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu oluşum Üsküdarımıza ve Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.

Reklamı Geç