Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDARLI ÖĞRETMENLER, EĞLENCELİ PROGRAMDA BİRARAYA GELDİ..

Üsküdar İlçe Milli Eğitim

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Öğretmenler Günü Kutlama Programına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Daire Başkanları, Üsküdarlı öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Hayat pratiğiyle beslenmiş etkin bir eğitimin, yarının güçlü Türkiyesinin mevcudiyeti için temel oluşturacağını vurgulayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Her toplum gibi bizim toplumumuz da ancak sağlıklı bir eğitim olduğu sürece varlığını koruyacaktır” dedi.

Başkan Türkmen; “Eğitim olmazsa, bir yüce milleti diz çöktürmek için pusuda bekleyen hainler, tıpkı 15 Temmuz 2016 günü olduğu gibi yeni fırsatlar kollar. Onlara karşı mutlak galibiyetin tek yolu nitelikli bir eğitimdir. Siz değerli öğretmenlerimiz, sadece bilgiyi aktarmakla kalmıyor, Türkiye’nin bir dönemine damgasını vuracak nesli yetiştiriyorsunuz. Bu eğitimin temsilcisi olarak sizlere ne kadar teşekkür etsek yetersiz kalır” ifadelerini kullandı.

Program kompozisyon ve şiir yarışmasında derece alan öğrencilerin ödül töreninin ardından, Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi’nin Çoksesli Gençlik Korosu’nun müzik ziyafeti ile sona erdi.

Reklamı Geç