Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALPER YEĞİN’DEN KADINLAR VE GENÇLİK VURGUSU..

Kararlı ve istikrarlı duruşu

Kararlı ve istikrarlı duruşu ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı olması yönünde Sancaktepe kamuoyu ve tabanda büyük beklenti oluşturan Alper Yeğin’in Yenidoğan merkezindeki seçim koordinasyon merkezinde 7’den 70’e halk buluşmaları hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sancaktepeli kadınlarla kahvaltıda biraraya gelen Alper Yeğin, işsiz gençlere de dikkat çekerek; “Sancaktepe’de bunun kaderimiz olmadığını gençlere meslek edindirerek, dil öğreterek, sanatla buluşturarak göstereceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin, halka direkt dokunan çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Muhtarlardan sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, esnaftan iş dünyası ve ev kadınlarına, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine hitap eden proje ve programları ile vatandaşın karşısına çıkan Alper Yeğin, seçim koordinasyon merkezinde başlattığı halk buluşmalarını sürdürüyor. Alper Yeğin Seçim Koordinasyon Merkezi’nde buluşan kadınlar, günlük kent yaşamının yanı sıra sosyal, kültürel ve ekonomik sıkıntılara dair düşünce, talep ve beklentilerini dile getirdiler.

Geçtiğimiz günlerde Sancaktepeli yüzlerce kadının buluştuğu kahvaltıda konuşan Alper Yeğin, “Ailenin temel direği siz kadınlarımıza her zaman olduğu gibi yine büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Çocuklarımızın geleceği yarınlarımız için Sancaktepe’de önemli bir başarıyı birlikte gerçekleştireceğimize inancım tam. Bu kenti birlikte daha güzel ve daha yaşanılır hale getireceğiz” dedi.

Gençlere ve özellikle de işsiz gençlere vurgu yapan Alper Yeğin, “OECD verilerine göre genç işsizliğinde %27.9 ile dünya birincisiyiz. Her 100 gencimizden 28’i, eğitimde de istihdamda da yok. Sancaktepe’de bunun kaderimiz olmadığını gençlere meslek edindirerek, dil öğreterek, sanatla buluşturarak göstereceğiz” dedi.

Reklamı Geç