Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALPER YEĞİN’İN VATANDAŞ BULUŞMALARI HIZ KESMİYOR..

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sancaktepe

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin, 7’den 70’e ilçedeki tüm kesimlerle buluşmalarını sürdürüyor. Muhtarından esnafına, işadamından sivil toplum kuruluşu temsilcisine herkesle sık sık biraraya gelerek toplumun talep ve beklentilerini alan Yeğin, gençlik buluşmasında; “Sancaktepe’nin kaderini gençlerle değiştireceğiz” dedi.

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin’in uzun süredir seçim çalışmalarını sürdürdüğü Yenidoğan’daki seçim koordinasyon merkezinde biraraya gelen yüzlerce genç geleceğe dair fikir ve düşüncelerini paylaştılar. Son derece coşkulu ve heyecanlı görünen Sancaktepe’li gençler tek tek söz alarak geleceğe dair görüşlerini ifade ettiler. Daha güzel bir Sancaktepe’de yaşamak istediklerini anlatan gençler yerel seçimlerin önemli bir fırsat olabileceğini söylediler.

Sancaktepe’nin geleceğinde gençlerin söz sahibi olması gerektiğini bunun için de 31 Mart yerel seçimlerinin önemli bir fırsat olduğunu kaydeden Alper Yeğin, “Hep birlikte yaşadığımız bu ilçenin geleceği siz gençlerimizin elinde. Sancaktepe’nin kaderini hep birlikte değiştireceğiz. 31 Mart seçimlerinde kazanan Sancaktepe olmalı. Bunun için hepimize önemli görev ve sorumluluklar düşüyor. Yaşanabilir Sancaktepe’de sizlerin imzası olacak. İnanın buna” dedi.

Reklamı Geç