Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Meclis üyesi listelerinde temsilde adaletsizlik var..”

Çekmeköy’de hem iktidar hem

Çekmeköy’de hem iktidar hem muhalefet partilerin belediye meclis üyesi listelerinde Sivaslı hemşerilerinin geri plana itildiklerini açıklayan tanınmış işinsanı Lütfü Tiryakioğlu, temsilde adaletsizlik olduğunu kaydederek; “Hemşerilerimiz birlik ve beraberliğini daha güçlü kılarak bu durumlara elbette bir cevap verecek ve haklı tepkilerini ortaya koyacaklardır” dedi.

31 Mart seçim sürecinde dün listelerin seçim kurullarına verilmesiyle partilerin belediye meclis üyesi adayları da belli oldu. Çekmeköy’de gerek AK Parti gerekse ana muhalefet CHP ve muhalefet İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi ve Saadet Partisi ilçe seçim kuruluna listelerini gün içerisinde teslim etti. Akşam saatlerinden itibaren ise her yerde olduğu gibi Çekmeköy’deki listelere karşı da kamuoyundan olumlu ve olumsuz tepkiler gelmeye başladı. Çekmeköy’de kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden, Sivaslı işinsanı Lütfü Tiryakioğlu, “Hani Sivaslı hemşerilerin neredeler?” diye sorarak hem iktidar hem muhalefet partilerine sitem etti.

www.yerelgazete.com.tr ye özel bir açıklama gönderen işinsanı Lütfü Tiryakioğlu, hem AK Parti, hem CHP, hem de diğer partilerin belediye meclis üyesi listelerinde Sivaslı hemşerilerini ön sıralarda görememenin üzüntüsünü ve burukluğunu yaşadığını kaydetti. Sivaslı hemşerilerin İstanbul’un tüm ilçelerinde olduğu gibi Çekmeköy’de de çok önemli bir nüfus potansiyeline sahip olduklarını ifade eden Tiryakioğlu, meclis üyesi listelerinde temsil noktasında adaletsizlik olduğunu söyledi. Sivaslı adayların listelerde ilk sıralar yerine orta ve gerilerde yer almasının hoş olmadığını dile getiren Tiryakioğlu, “Hemşerilerimiz birlik ve beraberliğini daha güçlü kılarak bu durumlara elbette bir cevap verecek ve haklı tepkilerini ortaya koyacaklardır” dedi.

Reklamı Geç