Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sancaktepe’de umudu hep birlikte yeşerteceğiz..”

Sancaktepe halkının beklentisi gerçekleşti.

Sancaktepe halkının beklentisi gerçekleşti. CHP’nin belediye başkan adayı Alper Yeğin oldu. İlk ziyaretini partisinin ilçe merkezine yapan Yeğin, ikinci günde 19 mahalle muhtarını tek tek gezdi ve “Sancaktepe’de umudu hep birlikte yeşerteceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin, aylardır sürdürdüğü saha çalışmalarını daha yoğun bir seviyeye taşıdı. Adaylığının açıklanmasının ardından ilk ziyaret programını partisinin ilçe merkezine gerçekleştiren Yeğin, büyük coşku ve heyecanla karşılandı. Sancaktepe ilçe merkezinde vatandaşlarla kucaklaşan Yeğin, “Sancaktepe’de yeni bir başlangıç için yola çıktık. Bu sürecin önderi ve lideri olacağım. Çok çalışacağız. Gece demeden gündüz demeden gecenin bir yarısı buluşacağız. Hep birlikte kazanacağız ve beraber yöneteceğiz. Sancaktepe’nin geleceği için mutlaka başaracağız. Biz kazanacağız, Sancaktepe kazanacak, biz kazanacağız Sancaktepe’nin çocukları kazanacak, biz kazanacağız Sancaktepe’nin gençleri kazanacak, biz kazanacağız Sancaktepe’nin ev hanımları kazanacak..” dedi.

Bugün de 19 mahalle muhtarını tek tek ziyaret ederek daha güzel bir Sancaktepe için birlikte neler yapabileceklerini konuşan CHP Adayı Alper Yeğin, “Sancaktepe’mizin 19 mahalle muhtarını ziyaret ettim. Heyecanımızı, umutlarımızı kendileriyle paylaştık. Yıllara dayanan dostluğun verdiği sıcak ve samimi misafirperverliklerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Mahalle muhtarları da Yeğin’e başkanlık yolunda başarı dileklerini iletti.

Reklamı Geç